Úgy hírlik felmondtak Havas Henriknek a Jobbikhoz köthető N1TV-nél, de a szókimondó műsorvezető nem áll le, tovább folytatja politikusokat ostorozó videóinak gyártását. Ezt egy bérház gangján jelentette be, ahol azt is megjegyezte, hogy tériszonyos, ezért a magasban eléggé fél. Havas a videóban nem mellőzi a trágárkodást sem. Meglepő, hogy az egykor miniszterelnökökkel interjúzó Havas Henrik a Való Világ celebjeinek szintjén kommunikál.

Megint mennie kell Havasnak

Havas Henriknek mennie kellett az RTL-ből, a TV2-ből, aztán az ATV-ből is, végül évekkel ezelőtt a Jobbikhoz köthető N1TV-hez került. A csatorna főleg Youtube videókat jelentetett meg, itt kapott rendszeres megjelenési helyet a Tanár úrnak aposztrofált újságíró. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szüneteltetik a műsorát

Media1 korábban arról írt, hogy egyes források szerint felmondtak Havas Henrik műsorvezetőnek az N1TV-nél, aki Havas megmondja címmel vezetett műsort. A műsorvezető a felröppenő hír után azt mondta, hogy annyit közöltek vele, hogy a műsorát a nyárra való tekintettel szüneteltetik.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

121. munkahely

Tényleges felmondás tehát nem történt, de Havas azt mondta, ha vége is lenne a munkának, akkor sem esne kétségbe, mert „ez a 121. hely, ahol életem során vagyok, és most is sok más tevékenységet végzek” – írja a médiaportál.

Új műsort indít

Havas Henrik pár napja egy élőben közvetített másfél perces Facebook-videót osztott meg, amelyben egy budapesti bérház teraszán bejelenti, hogy új műsort indít. A műsor címe Havas kimondja lesz, ám a műsor anyagi háttere is kérdéses, de mégis belevágnak. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Nem érzi magát jól

Ebben a videóban arról is beszél a Tanár úr, hogy tériszonya van, ezért az erkély szélén ülve nem érzi komfortosan magát, így fogalmaz: „Jól be vagyok sza_va”.

Nem médiafelületre való

Az évtizedekig újságírókat tanító, magát sokszor a legjobbak közé soroló Havasnak nem csak ez az egy nem médiafelületre való szó csúszik ki a száján. Azt is mondja, hogy „az előbb nekitámaszkodtam ennek a ku_va korlátnak”.

Egykor felnéztek rá

Meglepő, hogy az egykori vezető újságíró, aki miniszterekkel, miniszterelnökökkel készített nagyinterjúkat, diákok ezreit vizsgáztatott az újságírói normákról, ennyi trágárságot enged meg magának a nyilvánosság előtt.

Másokat megbecsülnek

A televíziós újságírás őshazájában, az Egyesült Államokban a hozzá hasonló, nagyívű pályát befutott, képernyőről lekerült sztárújságírók nagy tiszteletnek örvendenek, neves egyetemeken, sok pénzért tanítanak, néha meghívják őket szakértőnek a késő esti műsorokba.

Való Világos celebek szintjén

A Havas-kaliberű amerikai újságírók idős korukban is vigyáznak a becsületükre, nem jelennek meg bárhogy és bárhol, hiszen tudják, egy médiaszemélyiség legnagyobb értéke saját maga, és a látszat, amit közvetít az emberek felé. Meglepő, hogy az ország egykori vezető újságírója, Való Világos celebek stílusában kommunikál. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt van Havas videója

Kiemelt kép: Részlet a fenti videóból