Súlyos betegséggel küzd a dunakeszi városi sportklub egyik edzője. Varga Máténak vérre van szüksége. Azt kérik, ha tud, akkor irányítottan adjon vért!

Nem a vírus

A Dunakeszi Post úgy tudja, hogy nem koronavírus miatt van szüksége az emberek segítségére Varga Máténak. A helyi sportklub edzője más, súlyos betegséggel küzd.

Irányított véradás

A dunakeszi, klub irányított váradásra kéri az emberek. Ma 10 órától például Dunakeszin, a helyi művelődési központban adhat vért és ez sokat segíthet a fiatal sportembernek.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Részletek

Irányítottan lehet neki vért adni az ország bármely pontján is, ehhez csak a TAJ számát és a nevét kell megadni. Varga Máté, 045164893. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Bárki elmehet

Minden vércsoport megfelelő Máté számára írja a VSD a közösségi oldalán.

Amúgy is kérnek vért

Az ünnepi időszakban a biztonságos hazai vérkészlet fenntartása érdekében véradásra hív mindenkit az Országos Vérellátó Szolgálat. Azt írják, hogy a folyamatos vérellátás érdekében vérellátó intézményeink karácsony előtt, és a karácsonyt követő munkanapokon is nyitva tartanak.

Figyelmesség

Mint írták, december 13. és 23. között szaloncukor, míg december 27. és 31. között szerencsehozó lencsével ajándékozzák meg a véradókat.

Helyszínek

A véradási helyszínekről és időpontokról ide kattintva tudsz tájékozódni.

Véradási statisztika