Egy hajszálon múlt, hogy tragédia legyen a vége egy előzésnek Érden. Szerencsére az idióta autós helyett figyelt és fékezni tudott a busz és az az autós, amelyik felvette a szituációt. A videót a cikkünk alján lehet megnézni.

Centiken múlt, hogy ne történjen óriási tragédia Érden. Egy idióta autós ugyanis borzasztó veszélyes helyzetet teremtett. Éppen egy buszt előzött az Alsóerdősor utcában, amikor szembe jött vele egy autó –írja a bpiautosok.hu

Szerencsére a busz sofőrje és a szembe jövő autós felmérte a vészhelyzetet és satufékeztek. Így csak rajtuk múlt, hogy mindenki épségben hazaért.

A felvételt a szemből érkező sofőr autójába szerelt kamera rögzítette. A veszélyes előzést 00:20-tól tudod megnézni.

A kanyar után bőven lett volna idője észrevenni a sofőrnek, hogy ez az előzés bizony nem fog beleférni. De ő felelőtlenül, mégis veszélyes helyzetet teremtett.

A Központi Statisztikai Hivatal látványos interaktív térképet készített a rendőrség baleseti adatait felhasználva. Magyarországon 2018-ban összesen 16951 személyi sérüléssel járó baleset történt.

A péntek délután a legveszélyesebb

Az utóbbi évek adatai alapján a legtöbb baleset péntekenként délután 4 és 5 óra között, a legkevesebb vasárnaponként történik. Az év legveszélyesebb hónapjai a július és az augusztus. Az alábbi érdi felvétel is egy pénteki napon készült.

Kiemelt kép: bpiautosok.hu