A Budapestkörnyéke.hu hírportálon is bemutattuk azt a felvételt, ami alapján a rendőrséghez több bejelentés érkezett, hogy felismerik a videón szereplő fiatalokat. A zuglói rendőrök először a 17 éves lányt azonosították, majd a 14 éves fiút is.

Zaklatták

Ahogy beszámoltunk róla, egy három fős társaság kötött bele egy utasba a 3-as villamoson. A BRFK garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hazafelé követték

Két nő és egy férfi zaklatni kezdett egy utast a 3-as villamoson Zuglóban, akit a férfi meg is ütött. A nő leszállt a villamosról, de a háromfős társaság követte és tovább zaklatták. Az eset még júniusban történt. 

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Videó az elfogásról

Felbosszantotta őket

Elsőre azt hinné az ember, hogy talán ismerték a zaklatott fiatal nőt, de aztán kiderül, hogy csak szórakoznak vele. Az inzultált lány ráadásul egy terelő mozdulatot is tesz a fiatalember felé, amely láthatóan felbosszantja.

Sokan felismerték őket

A zuglói rendőrök először a 17 éves lányt azonosították, majd a 14 éves fiút is. A rendőrök a lányt 2022. augusztus 3-án délelőtt zuglói lakcímén fogták el, majd délután a fiú feladta magát a kerületi kapitányságon.

Gyerekek még

Elszámoltatásuk jelenleg folyamatban van. Harmadik, gyermekkorú társukat a rendőrök még nem hallgatták meg.

Garázdaság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétség gyanúja miatt folytat nyomozást két fiatal ellen.

Kővel dobálta a villamost

Tegnap számoltunk be arról, hogy a 24.hu olvasójára hivatkozva írja, hogy megtámadáták a 41-es villamost az éjjel. A mentők vitték kórházba a vezetőjét, egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen állapotban van, de sérülései könnyebbek.

Járműnek is baja esett

A rendőrség is megerősítette a hírt, és hozzátették: a jármű is megrongálódott, nem csak a középkorú férfi sérült meg – számolt be a Kékvillogó.hu.

Nyomoznak

A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt, az elkövető felkutatása folyamatban van. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kihallgatás – Forrás: police.hu