Halálos gázolás miatt szünetel a vasúti közlekedés Biatorbágy és Budaörs között, a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon jelentősen késésekre, elmaradó vonatokra kell számítani – közölte a Mávinform és a rendőrség szerdán.

Egy férfit ütöttek el

Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: Budaörs és Biatorbágy között a nyílt pályán gázolt el egy vonat szerda délután egy ismeretlen személyazonosságú férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

EuroCity gázolta el

A Mávinform tájékoztatása szerint a férfit a Bécsből a Keleti pályaudvarra tartó Liszt Ferenc EuroCity gázolta el. A szerelvény utasait a katasztrófavédelem segítségével szállítják le a vonatról, és kísérik be Budaörsre.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

FRISS!

Drámai fordulat: gyanúsítottak lettek a Dunába fulladt 11 éves fiú szülei

Szünetel a vonatforgalom

A helyszínelés végéig – várhatóan kora estig – mindkét irányban szünetel a vonatforgalom Budaörs és Biatorbágy között, a vonatok helyett pótlóbuszok közlekednek – jelezték.

Elfogadják az érvényes jegyeket

Hozzátették: az érvényes vasúti jegyeket és bérleteket a Volánbusz 760-as, 762-es és 767-es járatain elfogadják Budapest-Kelenföld és Biatorbágy között.

Késések várhatók

A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon jelentős késésekre, elmaradó vonatokra kell számítani – hívták fel a figyelmet.

Felsővezeték is leszakadt

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta leszakadt egy felsővezeték Budaörs és Biatorbágy között, emiatt akadozott a vonatforgalom az érintett szakaszon.

Kapcsolódó:

Megint baj van a MÁV-nál: Budaörs és Biatorbágy között leszakadt egy felsővezeték, nagyon sokat késnek a vonatok

Szünetelt a vonatforgalom

A MÁV korábbi közlése szerint Budaörs és Biatorbágy között egy tehervonat közlekedése közben leszakadt a felsővezeték, ez még kedden délután történt, az eset miatt a két állomás között késő estig szünetelt a vonatforgalom. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció