72 éves korábban meghalt Kristóf Gábor. Évtizedekig volt a Magyar Rádió munkatársa. Az utóbbi években súlyos betegséggel küzdött. Korábban megkapta a Legszebben Beszélő Rádiós elismerést.

Búcsú és emlék

Szép daliás férfi volt. Nem lehetett nem észrevenni. És kedves, végtelenül megnyerő. Első látásra beleszerettem. szerencsére az érzés kölcsönös volt – ezekkel a sorokkal tudatta Kristóf Gábor halálát felesége a közösségi médiában.

46 év együtt

46 boldog, gyönyörű évet éltünk együtt. Bár az utolsókat beárnyákolta betegsége – írja Lukács Angéla, majd arról emlékezik, hogy tul korán hagyta itt, hiszen csak 72 éves volt. Nem tudom felfogni, nem tudom elhinni – zárta sorait. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A népszerű tévés felsőfokról beszél

A poszt alatt sorra írnak a volt kollégák. Az ATV-s Rónai Egon azt írta: Egy iskola volt, felsőfok, amit képviselt! Isten veled, Gábor!

A munkatársa

Nej György, akivel tényleg sokat dolgoztak együtt a Krónikánál: csak mosolyogni tudott, békíteni, vitázni, és utána mindjárt vidáman poénkodni…imádott dolgozni. Igazán jó kolléga volt. Szeretetreméltó és korrekt. Gáááábor! Részvétem a családnak.

Aki az iskolából ismerte

Volt osztálytársa bízott abban, hogy “megszelídült a betegsége”. Isten veled, Gábor….csak tudnám hová siettél. Remélem, jó lesz ott neked…

A zenész búcsúja

Gryllus Dániel ezt írta? Több, mint ötven éve ismertük egymást.. a hét elején beszéltünk a tüdőnkről.. éreztem a hangján, hogy nem a régi.. de ezt nem vártam. Isten veled! d

A közvéleménykutató

Stílus, hang, odaadás. Gábor, most már örökre hiányozni fogsz – írta Hann Endre, a Medián vezetője.

Az utolsó poszt

Kristóf Gábor április 1-jén posztolt utoljára. Kert Attila (Euronews) képzelt Baló-interjúját Orbán Viktorral osztotta meg. Kommentárt már nem fűzött hozzá.

2 nappal a választás előtt

Címlapfotó: nol.hu/archívum.