Rácz Jenő az elmúlt időben csaknem annyi időt tölthetett az edzőteremeben, mint a konyhában. A séf vasárnap küzd meg vetélytársával a Sztárboxban. Jenő az RTL-s műsor miatt 16 kilót fogyott.

Fél éve döntött

„Életem legnagyobb utazása az elmúlt 6 hónap! Emlékszem, amikor Márciusban őrültnek tartottak a szeretteim, hogy fontolóra vettem a Sztarboxban való részvételt! Pedig akkor még igencsak járni tanultam a térdműtétem után! Addig noszogattam magam, amíg májusban el is kezdtük a munkát!”

Saját magát kellett legyőznie

„Tudtam, hogy első sorban nem a súlycsoportomban lévő embereket, hanem először saját magamat kell legyőznöm. Így lettem a középsúly legsúlyosabb 90kg-s versenyzőjéből a legkönnyebb”– írta legutóbbi Instagram-posztjában Jenő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Várja a hétvégét

„Bárhogyan is alakuljon a hétvége beleadtam mindent, életem legszebb és legizgalmasabb idején vagyok túl, ezért már most hálás vagyok az RTL-nek, a feleségemnek, aki minden nap támogatott, az edzőmnek, aki akkor is hitt bennem, amikor mások kételkedtek”.

Sok mindenkinek hálás

„A kislányomnak, aki melegséget és szeretetet adott, amikor apának fájt a feje, minden este megsimogatta és megpuszilgatta a fejemet. Kell ennél több? És ott vannak a barátaim, akik az elmúlt 30 évben, ha lakótelepi gyerek voltam, ha „befutott ember”, ők folyamatosan támogattak az egész életemben! Nagyon sok kedves üzenetet kapok tőletek is, köszönöm, hogy velem vagytok és szurkoltok! Minden egyes pozitív energia átjár rajtam általatok”

Rácz Jenő pályafutása

Rácz Jenő Michelin – csillagos séf, üzletember. Sokáig külföldön dolgozott, szalmáját a világ legjobb séfjeitől tanulta. 2018-tól az RTL főzőshowjának, A Konyhafőnöknek a zsűritagja. 2020-ban párjával, Gyuricza Dórával szerepelt a csatorna Nyerő Pároscímű műsorában, amit meg is nyertek. 

18 év után tért vissza

18 év szünet után, tért vissza az RTL képernyőjére a Sztárbox. Ahogy az már a nevéből is látszik, ez egy olyan műsor, ahol ismert emberek ütik egymást bokszkesztyűben, fogvédőt viselnek, és mivel nemigen hétköznapi esemény az ilyesmi, a 2004-es és 2005-ös adásnak is nagy sikere volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Istenes vs. Schobert

A 2 héttel ezelőtti műsorban Istenes Bence küzdött meg ifjabb Schobert Norbival. A fiatal srác és a műsorvezető kőkemény bunyóban mérte össze az erejét a szorítóban.

Istenes felkészült

A gongszó után a két sztár azonnal keresték egymás gyengepontját, de az már néhány másodperc után kiderült, hogy Istenes Bence hihetetlen jól felkészült. Mozgása olyan volt, akár egy profié a pofonokat pedig nagyon gyorsan szórta.

Folyt a vér az orrából

Ennek ellenére Norbika is talált néhányat. A második menetre Istenes Bence hatalmas mosollyal az arcán érkezett, és egyből nagyobb sebességre kapcsolt. Norbikának még az orra vére is eleredt, de nem hagyta magát, folyamatosan ütéseket mért a műsorvezetőre. Végül a pontozóbírók Istenes Bencét hozták ki győztesnek.

Norbikából Norbi

Bence a küzdelem után egy óriási tapssal ünnepeltette meg Norbikát. „Ez a csávó nagyon kemény. Te szó nélkül belementél a harcba. Ne hagyd, hogy mostantól bárki Norbikának szólítson, te mostantól Norbi vagy! Egy kisfiú jött be a ringbe, de egy férfi távozott” – mondta az RTL showműsorában.A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Rácz Jenő – Forrás: RTL