Megint kedvezményes áron érkezik a Lidl polcaira a magyaro nagy kedvence, a nemespenészes szalámivég.

Régót bevett gyakorlat

A Portfolio.hu. beszámolója szerint hirtelen ez meglepő lehte, de valójában már régóta bevett gyakorlat ennek a terméknek az értékesítése. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A termék árazása

A szalámivégeket egyébként, csakúgy mint a szeletelt szalámikat már a gyártó-üzemekben csomagolják össze, így az értékesítő partnerek számára már csak a termék árazása marad, mint feladat.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Esztétikai okok

A szalámi- és kolbászvégek külön értékesítésének amúgy feltehetően csak esztétikai okai vannak, ugyanis a gyár szeletelt, vákumfóliában értékesített termékei csomagolásából maradnak ki hiszen nem mutat jól a fólia alatt, és feltehetően nem sokan vásárolnák meg a végekkel együtt.

Nem vész kárba

Így viszont nem mennek kárba ezek kevésbé szép, ám emberi fogyasztásra tökéletesen alkalmas darabok.

Megfelel

A szalámi vége élelmiszerbiztonsági- élelmiszerhigiéniai és az összes többi, a hús feldolgozására, a húsipari termékek előállítására vonatkozó törvénynek, rendeletnek, szabályozásnak megfelel.

Népszerű

A szalámivég hatalmas sikernek örvend az idősebb korosztály körében, egyesek bevallása szerint sokkal finomabb ízük is van, mint a szalámi „közepéből” készülő szeletelt termékeknek.

Ennyibe fog kerülni

A Lidl aktuális szórólapja szerint november 24-től 2999 forintos kilós áron lehet majd beszerezni ezt a finomságot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Pokolian berágott az árstop miatt a Lidl és a Tesco, az Európai Bizottsághoz fordulnak

Kiemelt kép: Lidl