Ahogyan azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta szirénázó rendőrautó vezette fel Déri Henit és férjét, miután az énekesnőnél pár nappal ezelőtt beindult a szülés. Heni férje a 7. kerületben kért segítséget a rendőröktől.

A rendőröktől kértek segítséget

Mint megírtuk a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály munkatársaitól kért segítséget egy autós 2021. május 13-án 10 órakor a 7. kerületben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Beindult a szülés

A férfi odaszaladt a rendőrökhöz, és jelezte nekik, hogy az autóban ülő feleségének szülési fájdalmai vannak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szirénázva vezették fel az autót

A rendőrök, azonnal cselekedtek, és kéklámpával, szirénát használva vezették fel az ismert színész-énekesnő házaspárt – írja a police.hu.

Dér Heninél indult be a szülés

A Bors úgy tudja, az ismert énekesnőről, Dér Heniről van szó. Heni már több napja várja, hogy megszülessen első gyermeke, közösségi oldalára többször posztolt arról, hogy milyen módszerekkel próbálja beindítani a szülést.

Málnalevél teát ivott

Csütörtökön reggel például azt írta, hogy málnalevél teát csüszcsölget, hátha az segít. Úgy tűnik, valóban hatásos volt a nép gyógymód, hisz 1-2 óra múlva Heni és férje már a kórház felé tartottak. Ekkor kérték a rendőrök segítségét.

Így vannak most

A kis Bendegúz születését ugyanis igencsak kalandos esemény előzték meg, a végén mégis minden jól alakul.

Már otthon vannak

Olyannyira, hogy Heniék már otthon is vannak. Az énekesnő egy nemrégiben közzétett Insta posztjából ugyanis kiderült, hogy már elhagyhatta az kórházat, így már hármasan, egy családként térhettek haza.

Szerelmi vallomás

„Végre itthon… @bakosgergely szeretlek!!!” – írta posztjában Heni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a teljes bejegyzés:

Kiemelt kép: Dér Heni – Forrás: LifeTV