Szirénázó rendőrautó vezette fel Déri Henit és férjét, miután az énekesnőnél beindult a szülés. Heni férje a 7. kerületben kért segítséget a rendőröktől.

Segítséget kértek a rendőröktől

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály munkatársaitól kért segítséget egy autós 2021. május 13-án 10 órakor a 7. kerületben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Beindult a szülés

A férfi odaszaladt a rendőrökhöz, és jelezte nekik, hogy az autóban ülő feleségének szülési fájdalmai vannak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Szirénázva vezették fel az autót

A rendőrök, azonnal cselekedtek, és kéklámpával, szirénát használva vezették fel az ismert színész-énekesnő házaspárt – írja a police.hu.

Dér Heninél indult be a szülés

A Bors úgy tudja, az ismert énekesnőről, Dér Heniről van szó. Heni már több napja várja, hogy megszülessen első gyermeke, közösségi oldalára többször posztolt arról, hogy milyen módszerekkel próbálja beindítani a szülést.

Málnalevél teát ivott

Csütörtökön reggel például azt írta, hogy málnalevél teát csüszcsölget, hátha az segít. Úgy tűnik, valóban hatásos volt a nép gyógymód, hisz 1-2 óra múlva Heni és férje már a kórház felé tartottak. Ekkor kérték a rendőrök segítségét.

Az M3-ason is rendőrök segítségét kérték

Egy férfi kért segítséget a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-Irányítási Központjától tavaly június 24-én 7 óra 55 perckor, mert várandós feleségénél megindult a szülés, ám az M3 autópálya bevezető szakaszán kialakult torlódás miatt nem tudtak a kórház felé haladni.

Motoros rendőrök segítettek

A BRFK motoros rendőrei a helyszínre siettek, majd megkülönböztető jelzést használva, biztonságosan felvezették a házaspár autóját a kórházig.

Dunakeszin is rendőrök segítettek a kismamának

2019 augusztusában Dunakeszin kért segítséget egy család a rendőröktől, mert az autóban utazó kismamánál felgyorsultak az események.

Útfelújítás volt a környékén

A házaspár azért haladt olyan lassan, mert éppen útfelújítás volt a környéken és feltorlódtak az autók. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Dér Heni – Forrás: Facebook