Csak a szerencsén múlt, hogy nem okozott balesetet egy kisteherautós Érden. A közlekedők hiába dudáltak a sofőrnek, hogy baj van, mert elhagyott egy vasvillát. A történet sajnos nem egyedi, korábban egy malac esett ki egy autóból az M0 autóúton.

Vasvilla esett az autók közé

Vasvilla esett az autósok közé pénteken Érden a Szajkó utcában. A hegyes szerszám egy kisteherautó csomagterében volt, ám amikor a sofőr kanyarodott, kinyílt az ajtaja és kiesett rajta, éppen a mögötte haladó autósok közé. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem állt meg

A többi autós hiába dudált, a sofőr nem állt meg, úgy ment tovább, mintha mi sem történt volna. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Okkal dudáltak rá

„Kedves fehér kisteherautós! Innen is szeretném felhívni a figyelmedet, hogy ha valaki dudál hátulról az okkal van. Tegnap 13 óra felé, a Szajkó utcában kanyarodtál ki a kisteherautóddal és azért dudáltam, mert nyitva volt hátul az ajtód” – írta egy autós Facebookon.

„Éppen, hogy kikerültük”

„Amint rákanyarodtál a 7-es útra és gázt adtál, ki is esett egy vasvilla a kocsidból, amit éppen, hogy kikerült a mögé érkező autós majd még 3, mire én ki tudtam kanyarodni és eldobni az útról!” – tette hozzá a nő.

Mindenki megúszta

Szerencsére senkinek sem esett baja, de ez ebben az esetben legkevésbé a kisteherautót vezető sofőrön múlt. 

Malac esett ki a teherautóból

Megdöbbentő, de korábban egy kövér malac esett ki egy teherautóból az M0-áson. Úgy tudni, hogy az állat addig virgonckodott, míg kiugrott a teherautóból és kiesett. Mindez pont az 51-es leágazó előtt történt. 

Beverte az orrát

A teherautó sofőrje észlelte az esetet, de addigra a disznó már elszabadult. Erősen vérzett az orra, mert igencsak beverte. A forgalom leállt, végül az autósorok között odajött egy rendőrautó, és befogták a malacot – emlékeztetett a történtekre a Ripost.

Átugrott a kerítésen

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról korábban, hogy szintén Érden, egy 51 éves férfi a keveredett bele egy vitába. Egy kerítés választotta el a vitapartnereket, de aztán a vita egy pontján az ismeretlen elkövető átugrott a rácson, és állkapcson vágta a sértetett. 

Még a földön is pofozta

A sértett gyakorlatilag nem védekezett, váratlanul érhette az ütés, kezeit leeresztve tartotta. Eszméletét vesztve hanyatt esett a térköveken. A támadó még itt is lekever neki pár pofont, pedig már magatehetetlen volt ekkor a férfi.

Agyrázkódása volt

Ezt követően többen is odamentek a sértetthez, majd megpróbálták talpra állítani, sikertelenül. Az áldozat ügyvédje a 24.hu megkeresésére azt mondta, hogy egy ismeretlen kigyúrt férfi még augusztus 21-én beugrott a kerítésen, és bántalmazta az ügyfelét, akit agyrázkódással vittek kórházba a mentők. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció