Újabb elképesztő közlekedési szituációkat rögzített a Budapesti Autósok egyik olvasója. Az első a Váci úton történt, ahol egy fekete Mazda sofőrje egy piros Suzukit kapott oldalba. A második felvétel már a 20. kerületben, Pesterzsébeten készült, ahol egy fehér furgon elé kanyarodott egy stoptáblát figyelmen kívül hagyó Honda. Egyik esetet sem úszták meg anyagi kár nélkül az érintettek. Cikkünk végén mutatjuk az elképesztő videót.

Oldalba kapta a Suzukit

Két egészen elképesztő közlekedési szituációt rögzített a Budapesti Autósok egyik olvasója. Az első a Váci úton történt, ahol egy fekete Mazda sofőrje a legbelsőbb sávból kettőt kisorolva próvált jobbra kanyarodni, szerencsétlenségére éppen egy piros Suzukit kapott oldalba. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem figyelt a stoptáblára

A második felvétel már a 20. kerületben, Pesterzsébeten készült, a Vágóhíd utcában haladt a kamerás autó. Vele szemben érkezett szabályosan egy fehér furgon, ami elé a Torontál utcából kikanyarodott egy stoptáblát figyelmen kívül hagyó Honda. Ezt az esetet sem úszták meg anyagi kár nélkül.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Veszélyes vállalkozás

Egy négysávos úton, nem a kijelölt gyalogátkelőhelyen átkelni mindig rendkívül kockázatos. A Ferenciek terén, csúcsforgalom idején megtenni ez kifejezetten veszélyes ötlet. Egy férfi azonban mégis így akart átkelni az út egyik oldaláról a másikra. 

Kilépett a busz mögül

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy a férfi kilépett egy busz mögül, majd átfutott az éppen akkor indulni készülő autók között. Éppen a BpiAutósok egyik olvasója előtt rohant át, akinek volt kamera a kocsijában, így minden rögzítésre került. Az az elképesztő jelenet is, ami ezután történt.

Nem nézett jobbra

Bár a férfi arca a személyiségi jogok miatt nem látható, feltételezhetően nem nézett jobbra. Máskülönben látnia kellett volna, hogy éppen megindult a forgalom. Egy szabályosan közlekedő, fehér színű személyautónak nemes egyszerűséggel nekifutott a gyalogos.

Elesett a férfi

A gyalogos a furcsa ütközést követően elesett. Szerencséjére a fehér autó mögött érkező járművek meg tudtak állni, így nem történt nagyobb baj. A gyalogos pont a záróvonalra esett, így a másik irányból érkezők sem találták el.

Megdöbbentő eset a Weiss Manfréd úton

Szintén egy gyalogos felelőtlensége miatt történt majdnem súlyos baleset a Weiss Manfréd úton. A felvételen jól látható, hogy már hosszú másodpercek óta zöld a lámpa az egyenesen haladó járműveknek. Ilyenkor a gyalogosoknak minden esetben piros jelzés van érvényben, ehhez kétség sem férhet. Egy férfi azonban erre fittyet hányva elindult, hogy átkeljen a zebrán.

Éppen telefonált

A gyalogos nagyon belefeledkezhetett a telefonálásba. Amikor látta, hogy nagy a baj, ösztönösen megtorpant. Egyik kezét maga mellé emelte, ez azonban aligha segített volna rajta.

A kamerás jármű sofőrje le tudott fékezni

Szerencsére a sofőr észnél volt, és a zöld jelzés ellenére időben megállt. A gyalogos így sérülés nélkül megúszta az esetet, majd átkelt a zebrán. Ezt követően folytatta a telefonbeszélgetést, mintha mi sem történt volna. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A videó

Forrás: Budapesti Autósok

Kiemelt kép: illusztráció