Magányosan éli mindennapjait L.L. Junior törökbálinti házában, ugyanis felesége elköltözött a zenésztől. Kinga egy fővárosi albérletben kezdett új életet.

Elköltözött Törökbálintról

Elköltözött L. L. Juniortól felesége, aki a közös lányukat is magával vitte. A zenész és Körtvélyessy Kinga Törökbálinton építették fel közös otthonukat. A fiatal édesanya most egy budapesti albérletbe költözött. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megszületett a kislányuk

L.L. Junior és Körvélyessy Kinga közös kislánya 2020. szeptember 17-én született meg. Lili. Ő Junior harmadik gyermekeként jött a világra.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Titokban házasodtak össze

A zenész 2019 januárjában, titokban vette feleségül Dominikán Körtvélyessy Zsolt színész lányát, de Lesi-Körtvélyessy Kingával már bő hat éve egy párt alkottak.

Viharos kapcsolat

2016-ban ismerték meg egymást, szerelmük szinte azonnal fellángolt, s a fiatalok rövid idő után összeköltöztek. A heves érzelmek azonban olykor nagy vitákkal is járnak, Junior és Kinga többször szakítottak, de mindig ki is békültek.

Helikopteren kérte meg Kinga kezét

Egy évvel később a zenész  egy helikopteren kérte meg szerelme kezét, és Kinga boldogan mondott igent. A felhőtlen öröm nem tartott sokáig, 2018-ban – már sokadjára – szakítottak, s akkor úgy tűnt, végleg zátonyra futott a kapcsolatuk. Szét is költöztek, s akkoriban a zenészt volt párja oldalán látták újra. De nemsokára ezt a mélypontot is túlélték, és ismét visszataláltak egymáshoz.  – írja a Blikk.

Halálos gázolás

2019. augusztus 31-én egy zuglói gyalogátkelőhelynél elgázolta az úttestre kiszaladó Dávidkát egy szabályosan közlekedő autós. Junior előző kapcsolatából született kisfiú életéért órákon át harcoltak a mentősök, ám végül nem sikerült megmenteni.

Törökbálintra költöztek

A tragédia nagyon megviselte a zenészt és Körtvélyessy Kingát is, ezért úgy döntöttek, hogy akkori otthonukból elköltöznek. Junior ezután vásárolt egy 100 milliós házat Törökbálinton. Közeli barátai ajánlására találta meg a Budapest közeli házat.

Lili születése előtt költöztek be

Juniorék ezután szinte teljesen felújították az ingatlant. A munkálatok sokáig tartottak, míg végül igazi álomotthont varázsoltak a törökbálinti házból. Kinga és Junior kislánya születése után pedig már itt nevelkedett.

Junior nem nyilatkozik

A Blikk most elérte Juniort, aki sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudta, hogy valóban elköltözött tőle Kinga. Egyelőre nem lehet tudni, hogy hivatalosan is elválnak-e vagy csak egy kisebb mosolyszünetről van szó. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: L.L. Junior – Forrás: TV2