Két autó ütközött össze vasárnap az Üllői úton. A baleset négy sérültjét azonnal kórházba szállították, azonban az egyikük nem sokkal később belehalt sérüléseibe. Testvére és sógornője szívszorító szavakkal búcsúzik az áldozattól.

Baleset az Üllői úton

2022. június 26-án 16 óra 15 perc körül a Budapest, 10. kerületi Üllői úton két személygépkocsi összeütközött. A baleset során négy embert vittek kórházba, akik közül egy ember a gyors ellátás ellenére meghalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tápiószelei volt az áldozat

A karambolban elhunyt férfi tápiószelei volt, még nincs kétéves a kislánya, akit hátrahagyott. Hozzátartozói az interneten emlékeztek meg róla. 

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Az egyik sérültet ellátják a mentők

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Sógornője búcsúzik

„Elmentél… Csütörtök este még olyan boldog voltál… Emlékszel mit mondtál? Én emlékszek mindenre, hogy mennyi terved és dolgod volt még. Hogy mennyi mindent el szeretnél érni az életben. Mondd, hova tűntél?” –írta Facebookon a férfi sógornője.

„Mindenki vár”

Majd így folytatta: „Mindenkinek hiányzol, mindenki vár, de Te már soha többé nem jössz vissza. Nagyon fogsz hiányozni nekünk, a Családodnak, a Gyerekeidnek és a Barátaidnak. Nyugodj meg drága Lackó ‘Pufi’, ahol most vagy, s az Angyalok vigyázzanak Rád odafent! Emléked örökké velünk marad”.

Űrt hagyott

„Drága Testvérem, zsiványok-zsiványa! Felfoghatatlan űrt hagytál magad után, el sem hisszük, ami ma történt” – így búcsúzott a baleset áldozatától testvére.

Ennyi maradt az egyik autóból

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

„Sosem feledlek”

„Együtt kúsztunk felfelé az élet létráján, köszönök mindent, amit kaptam Tőled. Nem tudtunk elbúcsúzni egymástól, de hiszem, hogy még látjuk egymást, valahol, egy jobb helyen. Legyen könnyű Neked a föld, drága Lacikám! Sosem feledlek!”

Vizsgálják a baleset körülményeit

A baleset eddig tisztázatlan körülmények között történt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán