Legyőzte daganatos megbetegedéseit Forgács Gábor. A népszerű művész az elmúlt időszak megpróbáltatásai és a jó vizsgálati eredmények ellenére is úgy érzi, nincs teljesen túl a kóron.

Koronavírus és prosztatarák

Forgács Gábor számára emlékezetes maradt a 2021-es év. Az ismert művész előbb elkapta a koronavírust, majd kiderült, hogy prosztatarákja van. A színész igen nehéz időszakon ment keresztül, ám végül legyőzte a gyilkos kórt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megváltozott az életfelfogása

A betegség legyűrésének köszönhetően teljesen megváltozott a művész életfelfogása. Azt mondja: már nem fél a haláltól. „Korábban nagyon féltem a haláltól, sokszor ébredtem vizesen. Amikor tavaly ezt mind végigcsináltam, ez megszűnt” – nyilatkozta.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez már a bónusz

„Most már nincs halálfélelmem. Úgy fogom fel, hogy amit most csinálok, az egy bónusz, mert ezeknek a túlélése már önmagában csoda” – mondta Forgács Gábor a Sorok között Lutter Imrével című műsorban.

Minden egyes percet megbecsülni

Forgács Gábor úgy tudja, akkor lesz túl ezen a nehéz időszakon és a tortúrákon, ha öt éven át tünetmentes lesz. Addig viszont minden egyes percet megbecsül az életéből.

Munkát adott az orvosoknak

„Az a nagy szerencse adatott meg nekem, hogy a covid időszakát hasznosan tudtam eltölteni: csináltam magamnak kettő darab rákot, ezzel kezeltettem magam, három orvoscsoportnak adtam feladatokat” – mesélte a rá jellemző humorral színész.

Gyors lefolyású betegség

Forgács elárulta: mind a két rák úgynevezett aprósejtes, gyors lefolyású volt. Ezek külön-külön is életveszélyes betegségek, nehéz túlélni, nem könnyű felépülni belőlük, a 74 esztendős művésznek mégis sikerült.

Nem készített bakancslistát

„Az én életemre isteni volt visszaemlékezni, és isteni volt megpróbálni a szenvedéseket elviselni, hogy hátha lesz még egy kicsi jó. Nem csináltam bakancslistát, hogy miket akarok még megélni. Egyetlen egy célom volt: jó lenne még élni egy kicsit” – fogalmazott.

Szerencsés ember

Forgács Gábor nem titkolja: rettentő szerencsésnek érzi magát. Ugyanakkor kiemelte: sokat segt, ha mindent helyzetben megpróbálunk a humorunknál maradni és nem baj, ha vidáman fogunk fel dolgokat és végiggonduljuk, mi miért történik velünk.

Végigdolgozta a nyarat

A művész nem pihent túl sokat az idei nyáron: rengeteg szinkronszerep várta, emellett két hangoskönyvön is dolgozott. Amikor ideje engedte, az unokáival töltötte az idejét vagy lement a Balatonra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Forgács Gábor. Fotó: archív.