Cikázott a sávok között, közben káromkodott és csak nyomta a gázt. Újabb videóval gyarapodott az Idióták Budapest környékén rovatunk. Az életveszélyes száguldozásról az RTL Híradó közölt videót.

Egy illető majdnem 140-nel előzgette a kocsikat a Ferihegyi gyorsforgalmi úton. A manőverezést ráadásul élőben közvetítette a Facebookon a jobb kezében tartott telefonjával. Több kocsit jobbról előzött meg, és többszörösen túllépte a megengedett sebességhatárt, ami a gyorsforgalmin 2016 óta 70 km/óra, de a lakott területeken itt is csak 50-nel lehet menni – írja az Index.

A kapucnis pulcsis, napszemüveges férfi kilométereken át száguldott, cikázott a sávok között, közben sokat káromkodott, és a háttérben közben hangosan szólt a zene. A régi Fordot, amit vezet Mustangnak hívja.

Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő szerint óriási szerencse, hogy nem történt tömegbaleset, ilyen sebességnél már a látás is beszűkül, nem valószínű, hogy észrevenne egy piros lámpát. Ilyen sebességnél pedig egy rossz kormánymozdulat is végzetes lehet.

A rendőrök eljárást indítottak a sofőr ellen.