Az Edda frontembere a koronavírus elleni harc során sokszor úgy érezte, hogy fel kell adnia a küzdelmet, ám a kórházban töltött ötödik napon hirtelen megváltozott minden: Attila kijött a depresszióból és javulni, gyógyulni kezdett. Sokat segített neki a felesége és a rajongók üzenetei.

Lelkileg is megviselte

Mint ahogyan arról korábban a BudapestKörnyéke is beszámolt a betegség nem csak fizikálisan, de lelkileg is meggyötörte az EDDA Budajenőn élő frontemberét, így nem csoda, hogy a legenda nem tudta visszatartani a könnyeit, amikor a mögötte álló időszakról mesélt a Retró Rádió reggeli műsorában néhány héttel ezelőtt.

Gyötrő fájdalom

„Volt két napom, nem szégyellem, amikor ment el a világ. Én akkor azt mondtam: Elég volt! Éreztem, hogy valami húz át és én engedem, mert már nem akarom többé, hogy fájjon… A feleségem, Orsi húzott vissza, nem engedett el… Engem a szeretet tartott itt, az száz százalék. Iszonyú félelem és rettegés lesz úrrá rajtad, ahogy mész össze” – idézte fel a kórházban töltött idő legsötétebb óráit Pataky Attila, aki a Ripostnak is őszintén beszélt az átélt gyötrő fájdalomról.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Többször volt a feladás határán

Pataky most a Fókusz műsorában beszélt arról, hogy a betegség alatt sokszor állt a feladás határán, ám végül mégis csak sikerült felülemelkednie a depresszióján.

Nagyon kemény volt

“Tényleg kemény volt, én azért egy-két dolgot megéltem már az életemben, egy-két betegségből is már kijöttem, de ez azért húzós volt” – mondta.

Nem gondolták, hogy a covid az

Az Edda frontembere arról is beszélt, hogy kezdetben Gömöry Zsolttal azt hitték, hogy csak valami “sima” vírust kaptak el, ezzel pedig elhúzták egy jó két és fél három hétig, de addigra már mindketten egyre rosszabb állapotba kerültek, ennek ellenére még mindig nem gyanakodtak a covidra.

Nagyon sötét gondolatai is voltak

Pataky arról is beszélt, hogy a kórházban töltött napok során többször is azt érezte: innen nem jut ki élve.

EZ IS ÉRDEKELHET: 
Cáfol a család: mégsem koronavírusban halt meg a 13. kerületi iskolában tanító pedagógus?

Már a hangja is visszatért

Az interjúban érdeklődtek a zenész hangja felől is, ugyanis arról szóltak a hírek néhány héttel ezelőtt, hogy a hangja is elment. Pataky erre úgy reagált, hogy egy pillanatra dalra fakadt, ebből pedig kiderült: a hangja köszöni szépen rendben van.

A Pataky Attilával készült teljes riportot itt lehet megnézni:

Kiemelt kép: Pataky Attila