Görögországban, Szantornin rekedt a Wizz Air 200 magyar utasa, ezt követően pedig a reptéren elszabadultak az indulatok. Úgy tudni, hogy a gép a rossz időjárási viszonyok miatt nem tudott felszállni.

Rossz időjárás

A 24. hu egyik olvasjója azt jelezte, hogy egy napra Santorinin ragadt, azt követően, hogy a Wizz Air Budapestre tartó járata a rossz időjárási körülmények maitt nem tudott pénteken felszállni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

200 utas

A gépen 200 utas tért volna vissza Budapestre, a légitársaság az eset után a lappal azt közölte: az erős keresztirányú szél nem tette lehetővé a biztonságos fel- illetve leszállást, így az utasokért nem tudott Budapestről az eredeti menetrendnek megfelelően elindulni a járat.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

FRISS!

Rajtuk kívül álló okok

“Bár a késés rajtunk kívülálló okokból történt, a Wizz Air őszintén elnézést kér minden érintett ügyfelétől az okozott kellemetlenségekért. Utasaink, személyzetünk és repülőgépeink biztonsága továbbra is a legfontosabb számunkra.” – közölte a légitársaság.

Elszabadult indulatok

„Tovább nehezítette a helyzetet, hogy a Budapesten ragadt gép utasai közül a várakozás alatt többen verbálisan és fizikailag is erőszakossá váltak, ezzel veszélyeztetve az utazás biztonságát. A légitársaságunk zéró toleranciát tanúsít minden agresszív viselkedéssel szemben, számunkra továbbra is a legfontosabb utasaink, a személyzet és a repülőgép biztonsága” – közölte a Wizz Air, továbbá hozzátették, hogy a kint ragadt utasok felmerülő szállásköltségeit megtérítik.

Ne hagyd ki!

Ezzel a géppel tudnak hazajönni

A Szantorinire igyekvő gép szombaton fél egykor szállt fel Budapesten, ezzel térhettek haza a kint rekedt utasok. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: MTI