Eltörte a lábát, ezért hosszabb kényszerpihenő vár Stohl Lucára. A tévésnek nincs nagy baja, de a következő hetekben lábrögzítőt kell viselnie.

Egy liftben szelfizett

Ágyban nem kell feküdnie, de lábrögzítőt kel viseljen Stohl Luca. A közösségi médiába feltöltött fotója szerint eltörte a lábát, igaz felvétel egy liftben készült.

A mosolygós fotó

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Stohl Luca (@lucastohl) által megosztott bejegyzés

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Mi történt?

A múlt vasárnapi előadáson szerencsétlenül érkeztem, magam alá fordult a lábam, s eltört a lábközépcsontom – árulta el a Blikknek. Hat hétig kell hordania a lábrögzítőt.

Melyik csontról van szó?

A számos csontból álló, bonyolult felépítésű láb leghosszabb csontjai a lábközépcsontok. Egyik végükkel a lábtő csontjaihoz kapcsolódnak, míg másik végükkel a lábujjak alapperceihez ízesülnek. E karcsú, csöves csontokból tehát öt darab van (ahány lábujj is).

Itt található

A napokban számoltunk be édesapja bukásáról

Nem sikerült túl jól a szombat estéje a kereskedelmileg fontos 18-49 éves korcsoportban a TV2-nek. Hiába vették meg az X-Faktor korábbi műsorvezetőjét, Lékai-Kiss Ramónát, még a Nemzeti Színház korábbi művészével, a börtönviselt Stohl Andrással közösen sem tudtak nyerő pozíciót hozni a csatornának. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fele annyi néző

Dancing With The Stars című TV2-es műsor kiábrándító számokat produkált szombat este a 18-49-es célcsoportban. Míg az RTL főműsoridőben (18-23 óra között) 24,4 SHR%-ot, vagyis közönségarányt ért el, addig a TV2-nek ez éppen csak 10,8 SHR%-ra sikerült.

Stohl András és Kiss Ramóna asztalterítő lett

Közben az Auchan Korzóban ebédelők igencsak meglepődhetnek, hiszen Stohl András és az RTL-ből nemrég kiugrott Kiss Ramóna fotóit ragasztották az asztalokra. Ők az Auchan Korzó márkanagykövetei. Budapesten és környékén 11 Auchan Korzóban ebédelhetsz Stohlékon.