Vasárnap este tűnt el csömöri otthonában a 16 éves Balázs Huba Endre. A fiú jelenleg is 30-40 önkéntes keresi.

Eltűnt a 16 éves fiú

Eltűnt Csömörről Balázs Huba Endre. A 16 éves fiú otthonából június 12-én 11 órakor ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem ad magáról. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Személyleírása

Magassága 180 cm súlya 60 kg vállig érő göndör barna hajú barna szemű, szemüveges. Telefonja jelét a kőbánya felé mérték be, mentőkutyások is keresik.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az eltűnt fiú

Forrás: Facebook

A kilátónál látták

„Szemüveges, hosszú hajú, fekete póló volt rajta, utoljára a kilátó környékén látták, vasárnap este 9 körül. Aki bármit tud, értesítse a polgárőröket, vagy a körzeti megbízottat” – írják a csömöri Facebook oldalán.

A rendőrségen is lehet jelezni

Kérjük, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget: a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.

Önkéntesek keresik

Hétfőn az egyik lakossági csoportban keresőcsapat szerveződött. Délután el is indultak az önkéntesek, hogy megtalálják Balázs Huba Endrét. 30-40 ember járja a környéket jelenleg is.

Ukrán menekült tűnt el

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, múlt szombaton, Dunabogdányból eltűnt egy 21 éves, leukémiás, ukrán menekült fiú. Eltűnése előtt erős fájdalomcsillapítókat vett be, édesanyja nagyon aggódott érte. 

 Egy zaklatott asszony ment oda hozzájuk

Kedden részletesen beszámolt az ukrán kisfiú eltűnéséről Facebook oldalán az a dunabogdányi nő, aki éjt-nappallá téve szervezte a súlyos beteg Ilja keresését. „Szombat 11-kor épp végeztünk a lovaink körüli teendőkkel Dunabogdányban a tartási helyükön, amikor a kapun kilépve egy zaklatott asszony állt meg mellettünk telefont szorongatva gyalogosan” – kezdte bejegyzését Háfra Beáta.

Az aggódó édesanya

Mikor megkérdezték, hogy miben segíthetnek, akkor derült ki, hogy a nő csak ukránul beszél, és a telefonján lévő fordítóprogram segítségével tudta csak elmagyarázni, hogy egy fiút keres.

Búcsúvideót hagyott az édesanyjának

„Szó-szót követett és a csekély információk alapján elvittük őt az emlegetett helyre a kocsival közeli fatelepre. Addigra kiderült, hogy a 21 éves fia tűnt el szombat este 8-kor, leukémiás, gyógyszereket vett be és hagyott búcsú videókat is. Utoljára este 11-kor beszéltek vele, utána lemerült a telefonja” – írja posztjában Háfra Beáta.

Mozgósította a kutyásokat

Háfra Beáta azonnal mozgósította a helyi kutyásokat. A körzeti megbízott is értesítve lett. Majd szóltak a kutyás mentőegységeknek, illetve az országos keresőoldalakra is felkerült a fiú fotója.

Eszméletlen állapotban találtak rá

Aztán 19 óra előtt nem sokkal az egyik terület kutató malinois kislány Daira hangos ugatással jelezte, hogy megvan. Ilját eszméletlen állapotban, de élve találták meg. A 21 éves fiúhoz azonnal mentőt hívtak.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Balázs Huba Endre – Forrás: Facebook/Eltűnt emberekért