Eltűnt a Pécsi Tudományegyetem Idegennyelvi Tanszék docense! Dr. Zágony Rudolfnak hajmeresztő körülmények között veszett nyoma, rengetegen keresik. A nemzetközi szinten is elismert szaktekintély korábban számos előadást tartott az egyetem YouTube-csatornáján.

Eltűnt a szaktekintély

A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó dr. Zágony Rudolf ügyében. A Pécsi Tudományegyetem Idegennyelvi Tanszék docense eltűnt, rengetegen keresik. A férfi az egyetem YouTube-csatornáján számos előadást tartott korábban. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Séta közben veszett nyoma

A 83 éves férfi augusztus 22-én délelőtt feleségével sétált Pécsen. A helyszínről származó információk szerint egyszer csak távozott a nő mellől, azóta életjelet nem adott magáról.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem találják

A férfi ismeretlen helyen tartózkodik, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Dr. Zágony Rudolf a keleti kultúrák neves professzora, aki többek közt a Tibeti Halottaskönyvet is kutatta.

Ősz haja és körszakálla van

Dr. Zágony Rudolf férfi körülbelül 165-170 centi magas, normál testalkatú, kék szemű, valamint ősz haja és körszakálla van. Utolsó ismert ruházata: khaki színű rövidnadrág, kék-fehér csíkos rövid ujjú ing, bebújós kékes-szürke cipő, fehér zokni.

Így segíthet

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Dr. Zágony Rudolf 

Eltűnt focista

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy eltűnt Budapesten egy 27 éves svéd–iraki futballista, Abdullah Hameed Talal. A 13. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Abdullah Hameed Talal eltűnése ügyében.

Budapesti otthonából távozott

A rendelkezésre álló adatok szerint a 27 éves férfi augusztus 21-ét követően 13. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik. 

Horvát klubban játszik

Telex a rendőrségi felhívás kapcsán arról írt, hogy Abdullah Hameed Talal augusztus 10-én, szabadon igazolható játékosként írt alá az egyik első osztályú horvát klubhoz, a HNK Goricához. Miután a labdarúgó eltűnt, a csapat is keresni kezdte. A Facebook-oldalukon ők is megosztották, hogy augusztus 21-én, hétfőn utazott el Budapestről Velika Goricába, de útközben nyoma veszett. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az eltűnt szaktekintély. Fotó: police.hu