Kedden délelőtt 10 óra körül Csepel felé közlekedett egy zöld Suzuki Swift a 21. kerületben a Weiss Manfréd úton. Vélhetően gyorshajtás miatt kisodródott és villanyoszlopnak csapódott. A sofőr súlyos sérüléseket szenvedett, az autó totálkáros lett, az oszlop pedig kidőlt.

Túl gyorsan ment

A Csepel felé siető zöld Suzukit az információink szerint egy fiatal férfi vezette. Valószínűleg túl nagy sebességgel haladt és az ideiglenes HÉV végállomás utáni szakaszhoz érve megcsúszott, átvágott a befelé tartó sávokon, ahol szerencsére nem ütközött senkivel, majd egy beton villanyoszlopnak csapódott.

Nem sok maradt a Suzuki elejéből

Kórházba vitték

A BudaPestkörnyéke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója úgy tudja, hogy a férfi súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba szállították.

Bezuhanhatott volna a nádasba

Nem sokon múlt, hogy a Suzuki nem szakította át a védőkorlátot. Ha így történt volna a több méter mély susnyásba zuhant volna, sokkal nehezebb lett volna a mentés.

Forgalomkorlátozás a helyszínen

A rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés idején a belváros felé vezető sávokat lezárták, Csepel felé 1-1-sávon lehetett haladni.

Átszakította a korlátot

Balesetekkel zsúfolt nap a keddi. Még fel sem kelt a nap, amikor egy kamion átszakította a szalagkorlátot az M1-es autópályán az M0-ás kereszteződésnél.

Reggeli baleset az M1-esen

Forrás: Facebook/Balesetinfo/Dencsi Krisztián

Lezárták a környéket

Szintén kedden kigyulladt egy autó Vácon, nem sokkal korábban pedig Csepelen házfalnak csapódott egy autó, kitörte a gázvezetéket, szivárgás volt, lezárták a környéket.

Házfalnak csapódott autó

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu

Kiemelt kép: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvétele – Fotó: Gombkötő Krisztián