Hiába keresik megfeszített erővel a zsaruk a két gyermeket, egyelőre nem bukkantak a nyomukra.

Lókútról tűnt el egy 13 éves fiú

Egy 13 éves gyermek, Hoffmann Bence Marcell eltűnése kapcsán indított körözést a Veszprémi Rendőrkapitányság. A fiú a lókúti lakásotthonból távozott február 16-án. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tudni, hova indult

Senki nem tudja megmondani, hova, milyen céllal kelt útra a gyermek. Amióta eltűnt, semmilyen életjelet nem adott magáról. A rendőrök eddig nem jutottak eredményre, hiába keresték.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A fiú személyleírása

Hoffmann Bence Marcell 165 centiméter magas, testalkata vékony. Rövid, barna színű haja van szőke melírral, szeme színe pedig barna. A fiú kreol bőrű.

Egy kép az eltűnt fiúról

Hoffmann Bence Marcell csütörtökön tűnt el – Fotó: Police.hu

Egy másik fiú után is nyomoznak a veszprémi rendőrök

Szintén a Veszprémi Rendőrkapitányság indított nyomozást Szórádi Roland eltűnése miatt. A 15 éves fiú egy zirci lakásotthonból tűnt el, szintén február 16-án. Hogy hova indult, az rejtély, csakúgy mint az, hogy most hol tartózkodhat.

Amit tudni lehet róla

Szórádi Roland nagyjából 160 centiméteres testmagassággal rendelkezik. Testalkata sovány, haja színe pedig barna. Oldalt van benne egy tüskés csík, ez az egyetlen különös ismertetőjegye. Barna szemű kreol bőrű fiúról van szó.

Egy fotó Szórádi Rolandról

Szórádi Roland szintén csütörtökön tűnt el – Fotó: Police.hu

Így lehet segíteni a nyomozóknak

Aki bármit tud Hoffmann Bence Marcell vagy Szórádi Roland holléte felől vagy az eltűnése körülményeiről, jelezze azt a rendőröknek. Ezt személyesen Veszprémben lehet megtenni a Veszprémi Rendőrkapitányságon, amely a Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2. szám alatt található. Telefonon a 06-88-428-022-es telefonszámot kell tárcsázni.

Ezek is érdekelhetnek!

Névtelenül is lehet bejelentést tenni

Aki nem szeretné felfedni a nevét, de bármelyik fiú tartózkodási helyéről van információja, névtelenül is tud segíteni. Ehhez a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát vagy a 112-es segélyhívót kell felhívni. Mindkét szám éjjel-nappal tárcsázható, méghozzá díjmentesen. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív