A budapesti rendőrök jelenleg is keresik az eltűnt tinédzsert. A fiatal lány egy gyermekotthonból tűnt el.

Eltűnt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága keresi az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves Putnoki Ramóna Edinát – közölte a rendőrség. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

8. kerületből tűnt el

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nemrég tűnt el

A rendőrség információi szerint a 15 éves lány 2021. február 26-án 19 óráig engedélyezett kimenőjéről nem tért vissza egy 8. kerületi gyermekotthonba, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet pedig azóta nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik a lányt.

Így néz ki

Putnoki Ramóna Edina 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, hosszú, barna haja és barna szeme van. Eltűnésekor fekete kabátot, farmernadrágot és sportcipőt viselt.

Őt keresi a rendőrség

Segítsen, ha látta valahol

A 8. kerületi rendőrök kérik, hogy aki a képen látható tinédzser lány tartózkodási helyéről, valamint eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában hívható, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, továbbá a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Korábban egy 13 éves kislány tűnt el

Mint megírtuk, egy 13 éves kislány eltűnése miatt kérte a rendőrség a lakosság segítségét. Farkas Evelin Klementina szintén Budapest belvárosából, a 8. kerületből tűnt el.

Ő is gyermekotthonban lakott

A rendőrségi információk szerint a 13 éves Farkas Evelin Klementina 2021. február 20-án, 13 óra 45 perc körül tűnt el egy 8. kerületi gyermekotthonból, azóta pedig életjelet nem adott magáról.

Személyleírása

Az egyenruhások által keresett kislány körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, vörös hajú, szeme színe pedig kék. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Eltűnt lány – Forrás: Police.hu