A Kékvillogó számolt be a 16 éves Lakatost Norbertről, aki egy budapesti – 8. kerületi – kórházból tűnt el január 29-én. Nem sokkal később a rendőrség újabb tájékoztatást tett közzé, e szerint eltűnt Solti Lajos is, szintén egy 8. kerületi kórházból. Arról, hogy a két intézmény ugyanaz-e, s hogy a két esetnek van-e bármiféle köze egymáshoz egylőre ismeretlen.

A 8. kerületből tűnt el

police.hu közlése szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysáeljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Solti Lajos ügyében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A kórházból távozott

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2022. január 29-én 7 óra körül egy 8. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik.https://3myad.com/buk_con_post_desktop.html

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Személyleírása

Solti Lajos​ körülbelül 180 cm magas. Eltűnésekor kék kabátot és zöld nadrágot viselt.

Őt keresik:

Fotó: police.hu

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Solti Lajos tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

FRISS!

Lakatos Norbert is eltűnt

Mint arról a Kékvillogó is beszámolt szintén egy 8. kerületi kórházból tűnt el a 16 éves Lakatos Norbert, hogy a két intézmény egy és ugyanaz-e, s hogy a két eset összefügg-e egyelőre nem ismert.

Norbert fotója:

Fotó: police.hu

Személyleírása

Lakatos Norbert körülbelül 180 cm magas, vékony testalkatú. Eltűnésekor fekete maszkot, barna kabátot, illetve szaggatott farmernadrágot viselt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu