Egy erzsébetvárosi szórakozóhely előtt megvertek és megszúrtak egy férfit. A budapesti rendőrök két gyanúsítottat elfogtak, a harmadik feladta magát.

Támadás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya súlyos testi sértés és garázdaság bűntett miatt folytat eljárást három fővárosi lakossal szemben, akik 2022. január 9-én éjjel egy bárban megtámadtak egy negyediket, aki a rendelkezésre álló adatok szerint súlyos sérülést szenvedett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szóváltás alakult ki

A nyomozás jelenlegi állása szerint a társaság szóváltásba keveredett egy emberrel, akit szidalmazni kezdtek, majd el akarták zavarni a szórakozóhelyről, miközben megszúrással és veréssel fenyegették.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hason szúrták

A provokált férfi el akarta hagyni a klubot, ám követték, majd az utcára kilépve egy alkalommal hason szúrták, megütötték és elmenekültek, írja a police.hu.

Videón az elfogás:

Azonosították az elkövetőket

A fővárosi rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, és elfogatóparancsot adtak ki ellenük. A 32 éves T. Istvánt 2022. január 24-én délután Szigetszentmiklóson, a 27 éves R. Zsoltot január 27-én reggel egy 9. kerületi lakásban a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály segítségével fogták el. Harmadik társuk, a 38 éves B. Szilveszter január 25-én reggel önként megjelent a rendőrségen.

Ez is érdekelhet:

Őrizetbe vették őket

A fővárosi nyomozók B. Szilvesztert és R. Zsoltot csoportosan elkövetett garázdaság bűntett, míg T. Istvánt súlyos testi sértés, valamint csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, mindhármukat őrizetbe vették.

Kiemelt figyelem

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiemelt figyelmet fordít a belváros biztonságára. A társszervekkel közösen rendszeresen tartanak komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzéseket a vendéglátóhelyeken és azok környékén. Az itt elkövetett bűncselekmények tetteseinek is azzal kell számolniuk, hogy hamar rendőrkézre kerülnek.​ A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu videorészlet