Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a 35 éves nőt, aki Budapesten, a 9. kerületben tűnt el. Ivan Habriella egy kórházból távozott ismeretlen helyre, jelenlegi tartózkodási helyéről egyelőre nincsenek információk. Az egyenruhások az Önök segítségét is kérik.   

Kórházból tűnt el

A rendelkezésre álló adatok szerint a 35 éves ukrán állampolgárságú nő 2023. szeptember 9-én 16 óra körül egy 9. kerületi kórházból ismeretlen helyre távozott. A nő orvosi segítségre szorulhat. A rendőrök jelenleg is keresik. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tréningruhában volt

Ivan Habriella alacsony, hosszú, barna hajú. Eltűnésekor tréning felsőt és nadrágot viselt – írja a police.hu.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Így segíthet

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Ivan Habriella tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Az eltűnt nő

Eltűnt a szaktekintély

A napokban adtunk hírt arról, hogy a Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó dr. Zágony Rudolf ügyében. A Pécsi Tudományegyetem Idegennyelvi Tanszék docense eltűnt, rengetegen keresik. A férfi az egyetem YouTube-csatornáján számos előadást tartott korábban. 

Séta közben veszett nyoma

A 83 éves férfi augusztus 22-én délelőtt feleségével sétált Pécsen. A helyszínről származó információk szerint egyszer csak távozott a nő mellől, azóta életjelet nem adott magáról.

Nem találják

A férfi ismeretlen helyen tartózkodik, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Dr. Zágony Rudolf a keleti kultúrák neves professzora, aki többek közt a Tibeti Halottaskönyvet is kutatta.

Ősz haja és körszakálla van

Dr. Zágony Rudolf férfi körülbelül 165-170 centi magas, normál testalkatú, kék szemű, valamint ősz haja és körszakálla van. Utolsó ismert ruházata: khaki színű rövidnadrág, kék-fehér csíkos rövid ujjú ing, bebújós kékes-szürke cipő, fehér zokni. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az eltűnt nő. Fotó: police.hu