Családtagjai kétségbeesetten keresik a nőt, azonban a rendőrség még nem adott ki körözést. Egy biztos: senki sem tudja, hol lehet most.

Riasztó jelek

„Ha valaki látta Opitz Barbit, a testvéremet azonnal értesítsetek! Tegnap óta nem lehet elérni, elindult vonattal Kókára a barátjához, S. Alberthez, aki életveszélyesen, gyilkossággal fenyegette! Kérem, ha bárki bármit tud azonnal hívjon 06309982669 vagy írjon!” – olvasható egy olyan Facebook-csoportban, ahol eltűnt embereket keresnek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Napok óta nem tudni róla semmit

A Blikk szerint a rendőrség egyelőre még nem keresi eltűntként az énekest, azonban a poszt szövege alapján úgy tűnik, hogy sajnos van ok az aggodalomra. A lap kereste mendzserét is, aki nem kívánt nyilatkozni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Édesanyja szerint lányát elrabolták

Legalábbis Facebook-posztja szerint. Testvére az egyik kommentben azt írta, hogy a telefonját is elvették tőle. Egy újabb posztban viszont valaki meghökkentő állítással rukkolt elő. egnap este láttam! Az Oktogonál!!! Rá is akartam köszöni! De sietett nagyon!”

Egyedül volt

A Szeretlek Magyaroszág portálnak testvére azt mondta, jelenleg nagyon keveset tudnak még. Péntek reggel Barbi barátnője hívta a családot, hogy aggódik, mert nem éri el Barbit. Az biztos, hogy Barbi egyedül volt a lakásában csütörtökön.

Baljós körülmények

Úgy tudják, hogy tegnap szakított a barátjával, aki hajnalban odament a fiatal nő lakásához, az ajtót valószínűleg betörte, majd megfenyegette barátnőjét. Azt is követelte tőle, hogy utazzon el hozzá Kókára. Azt nem tudni, hogy egyedül, vagy a volt baráttal távozott-e az énekesnő a lakásból, ám azóta elérhetelen. A család jelentette a rendőrségen az eltűnést, akik vizsgálatot indítottak.

Tegnap este még jelentkezett a Facebookon

Eltűnése azért is több mint meghökkentő, ugyanis publikus Facebook-oldalának tanúsága szerint csütörtök este jelentkezett be egy 15. kerületi plázában található teázóból. „Music teázás a legkisebb táncosunkkal, ő is odáig van a teámért! Ti kóstoltátok már? Melyik a kedvenc teátok? Írjátok meg komiban” – írta.

Látszólag minden rendben van

A képek alapján azonban úgy tűnik, semmi baja nem volt az énekesnőnek, nem látszódik rajta semmiféle aggodalom vagy félelem, önfeledeten szórakozott. Többen már a kommentmezőben is jelezték, hogy eltűnt. Kérdés persze, hogy ki élesítette a posztot.

Pár éve futott be

Opitz Barbi a magyarországi X-Faktor hatodik szériájának győztese, 1999. november 30-án, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmaton születetet. Több énekversenyeen részt vett és kisebb fellépései is voltak, amikor 2016-ban jelentkezett az X-Faktorba.

Ezekben a műsorokban szerepelt

Úgy sikerült megnynernie a versenyt, hogy egyszer sem kellett párbajoznia. 2020-ban feltűnt az álarcos énekes című műsorban, ahol egy oroszlán jelemeze alatt rejtőzött el. Ugyancsak ebben az évben a Tv2 Sztárban sztár leszek című műsorában is szerepelt.

Édesanyja közölte a jó hírt

Péntek délután édesanyja azt közölte, hogy lánya épségben előkerült, s jelenleg a rendőrségen van. Azonban a részletek egyelőre nem tisztázottak, így azt sem tudni, miért nem lehetett elérni, vagy miért és miből gondolták azt, hogy barátja elrabolta.

Ezt mondja a rendőrség

A 24.hu megkeresésére a rendőrség azt közölte, 2022. december 23-án 12 óra 42 perckor érkezett bejelentés hozzájuk, hogy egy nőt a lakásán barátja megfenyegette és arra kényszerítette, hogy vele vidékre menjen.

Bevitték a kapitányságra

A rendőrök a bejelentéssel érintett lakcímre kimentek, ahol a nő nyitott ajtót, ám az intézkedés közben a férfi is megjelent. Korábbi viselkedésével kapcsolatban azoban felmerült a garázdaság gyanúja, így a férfit előállították a 7. Kerületi Rendőrkapitányságra. Elszámoltatása folyamatban van, Opitz Barbarát a rendőrök tanúként hallgatják ki. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez egyik legismertebb dala

(Kiemelt képünk forrása az Instagram.)