Pénteken kimondták Weisz Fanni válását. A modell mosolygósan távozott a bíróság épületből

Mosoly és feszültség

Nagyjából félórát lehettek bent – írja a Blikk egy olvasójára hivatkozva. A sikernéma Weisz Fannit egy jeltolmács is kísérhette. Az olvasó szerint a modell felszabadult volt és boldog, a volt férje azonban feszültnek látszott.

Nem akart beszélni róla

Igen, igaz, elváltunk, a bíróság elválasztott minket, de ennél többet nem szeretnék a magánéletemről beszélni – közölte bulvárlappal Weisz Fanni.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Pár hónap alatt váltak el

Weisz Fanni nyáron adta be a válókeresetet, állítólag a felek mindenben megegyeztek korábban, így hamar kimondták a válást. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hisz a házasságban

A házasság intézményében nem csalódtam, szeretném, ha majd újra boldog feleség lehetnék – mondta korábban a Blikknek a modell.

3 év házasság

Weisz Fanni 7 éve ismerkedett meg most elhagyott férjével és 3 évig éltek házasságban. Már az esküvőnél is pletykáltak, hogy valami nincs rendben, mert Fanni mamája és családja nem kapott meghívót.

Már egy éve mással van

A modell aztán hamar másnál kereste a boldogságot. Egy éve egy másik férfi oldalán tűnt fel. Az külön érdekesség, hogy exe azzal a Nádai Anikóval jött össze, aki a jelenlegi pasijának volt a kedvese.

Voltak adótartozásos ügyek is

Fanni édesanyja már 3 éve is arról panaszkodott, hogy a lányának cége nem számolt el a NAV felé, és nem is ért a pénzügyekhez. Akkor a Borsban úgy fogalmazott: Fannikámnak nincsenek meg a megfelelő ismeretei a cégvezetéshez. Ő a jelnyelven keresztül tudja csak összeszedni a tökéletes értelmezéshez szükséges információkat. Komolyan tartok tőle, az utóbbi években több ehhez ha­sonló papírt is aláírhatott, és fogalma sincs arról, mi zajlik pontosan körülötte.

A köztársasági elnök mellett

Weisz Fanni sokszor jeltolmácsolt Áder János köztársasági elnök újévi beszédeinél. 2013-ban, 2014-ben, 2017-ben, 2018-ban, 2019-ben és 2020-ban is.

A címlapképünk Weisz Fanni Facebook-oldaláról származik.