A felfoghatatlan tragédiában egy 23 éves lány hunyt el. Bogi családtagjai és barátai emlékhelyet csináltak a körúton, a Harminckettesek tere megállóban.

Így történt a tragédia

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon elsők között beszámoltunk róla, vasárnap hajnal 2-kor a 23 éves Bogi éppen a barátjához tartott, amikor egy ittas külföldi állampolgárságú férfi az autójával a körúton haladva elveszítette az irányítást a kocsija felett és nekiütközött a megállóhelynek, ezzel elsodorva a villamosra várakozó fiatal egyetemistát. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mai napig látszódnak a nyomok

Sérülései következtében Bogi életét veszítette a helyszínen. A kideszkázott váróhelyen az elferdült szalagkorlát a mai napig viseli az ütközés erejének nyomát.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Sokan emlékeznek

Egy héttel a szomorú baleset után gyertyák hada és egy bekeretezett kép található az ütközés helyszínén. A lány ismerősei és barátai emlékhelyet alakítottak ki az összetört megállóhelyen. Az esti órákban néhányan meg is álltak, hogy 1 perc néma csenddel emlékezzenek meg a túl fiatalon eltávozott Bogiról, aki ártatlan áldozata volt egy ittas sofőrnek – írja a Metropol.

Imádott táncolni

Úgy tudjuk, Boglárka a Nemzeti Közszolgálati Egyetem végzős hallgatója volt. A közösségi oldala szerint egyik hobbija a tánc volt, barátnője több közös fotót is megosztott a siófoki tánctáborról, ahol nyáron együtt voltak. 

Búcsúzik a barátnő

„Drága Bogi. Nem tudom szavakba önteni az érzéseim.. Sem elhinni sem feldolgozni a hirtelen jött tragédiát.. Te magad voltál a Napsugár, a megtestesült vidámság és pozitivitás, nagyon tudtam azonosulni veled és nagyon szerettelek! Hálás vagyok, hogy megismerhettelek és részesülhettem az általad adott jóból” – így búcsúzott barátnője Boglárkától. 

„Most már te nézel le ránk”

„Köszönöm neked a barátságod! Több lettem általad! Mindig öröm volt rád nézni, bármikor megláttalak mosolyogni támadt kedvem és…Ezt az érzést fogod bennem tovább vinni!  Így fogok rád mindig, boldogan visszaemlékezni! Most már te nézel le ránk.. és mi mosolygunk majd fel rád, hogy te is azt kaphassad tőlünk, amit adtál nekünk mindig”….Örökké a szívünkben élsz majd, te csodálatos napsugár!” – zárta sorait a gyászoló barátnő.

Megszólalt az apuka

„Drága kislányunk elhunytát a rendőröktől tudtuk meg, akik hajnalban kijöttek a lakásunkra és értesítettek bennünket” – mondta a Tényeknek Boglárka édesapja. A gyászoló férfi azt mondta, még nem tudta elfogadni a tragédiát, olyan számára, mintha Boglárka még mindig velük lenne.

A barátjához ment

Az apa azt mondja, a lányuk épp a barátjához ment, amikor meghalt. „A villamosmegállóban várta a villamost, teljesen védett helyen. Pillanatok műve lehetett az egész történet, mert ahogy a képeken is láttuk, nagyon nem lehetett erre felkészülni”. 

Szerette az életet

„Nagyon életvidám lány volt. Nagyon szerette az életet. Egyetemre járt, itt Budapesten. Most lett volna a diploma munkája, június-júliusban. Nekem még olyan, mintha itt lenne valahol. Vagy teljesen mindegy, egy másik városban. Tehát az, hogy ő nincs most már közöttünk, ez még, ez még, ez még nem…” – mondta az édesapa a TV2 hírműsorában.

Egy hónap rács mögött

A Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra, azaz március 21-ig elrendelte annak a külföldi állampolgárságú férfinak a letartóztatását, akit halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével gyanúsítanak – írja közleményében a Fővárosi Törvényszék. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotók