A rendőrök értesítették annak a 23 éves lánynak a haláláról a szülőket, akit egy részeg olasz férfi gázolt halálra vasárnap hajnalban Józsefvárosban, a villamosmegállóban. A gyászoló szülők még nem fogták fel, hogy lányuk nincs többé. Boglárka a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatója volt és imádott táncolni.

Részeg férfi balesetezett

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, borzalmas tragédia történt vasárnap hajnalban Budapesten. A József körúti villamosmegállóba csapódott egy autó, amelyet egy részeg olasz férfi vezetett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szörnyethalt a lány

A BudaPestkörnyeke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója szerint a jármű a Corvin-negyed felől érkezett, majd letért az útról, és a megállóba vágódott, ahol éppen egy 23 éves nő állt. A becsapódás akkora erejű volt, hogy Boglárka azonnal életét vesztette. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ez az autó gázolta halálra Boglárkát

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Megszólalt az apuka

„Drága kislányunk elhunytát a rendőröktől tudtuk meg, akik hajnalban kijöttek a lakásunkra és értesítettek bennünket” – mondta a Tényeknek Boglárka édesapja. A gyászoló férfi azt mondta, még nem tudta elfogadni a tragédiát, olyan számára, mintha Boglárka még mindig velük lenne.

A barátjához ment

Az apa azt mondja, a lányuk épp a barátjához ment, amikor meghalt. „A villamosmegállóban várta a villamost, teljesen védett helyen. Pillanatok műve lehetett az egész történet, mert ahogy a képeken is láttuk, nagyon nem lehetett erre felkészülni”. 

Helyszíni felvétel a baleset után

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Szerette az életet

„Nagyon életvidám lány volt. Nagyon szerette az életet. Egyetemre járt, itt Budapesten. Most lett volna a diploma munkája, június-júliusban. Nekem még olyan, mintha itt lenne valahol. Vagy teljesen mindegy, egy másik városban. Tehát az, hogy ő nincs most már közöttünk, ez még, ez még, ez még nem…” – mondta az édesapa a TV2 hírműsorában.

Imádott táncolni

Új tudjuk, Boglárka a Nemzeti Közszolgálati Egyetem végzős hallgatója volt. A közösségi oldala szerint egyik hobbija a tánc volt, barátnője több közös fotót is megosztott a siófoki tánctáborról, ahol nyáron együtt voltak. 

Búcsúzik a barátnő

„Drága Bogi. Nem tudom szavakba önteni az érzéseim.. Sem elhinni sem feldolgozni a hirtelen jött tragédiát.. Te magad voltál a Napsugár, a megtestesült vidámság és pozitivitás, nagyon tudtam azonosulni veled és nagyon szerettelek! Hálás vagyok, hogy megismerhettelek és részesülhettem az általad adott jóból” – így búcsúzott barátnője Boglárkától. 

„Most már te nézel le ránk”

„Köszönöm neked a barátságod! Több lettem általad! Mindig öröm volt rád nézni, bármikor megláttalak mosolyogni támadt kedvem és…Ezt az érzést fogod bennem tovább vinni!  Így fogok rád mindig, boldogan visszaemlékezni! Most már te nézel le ránk.. és mi mosolygunk majd fel rád, hogy te is azt kaphassad tőlünk, amit adtál nekünk mindig”….Örökké a szívünkben élsz majd, te csodálatos napsugár!” – zárta sorait a gyászoló barátnő. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Tények megrendítő anyagát itt tudod megnézni

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: Facebook/Karácsony Gergely