Az Exatlon Hungary műsorvezetőjének, Palik Lászlónak újabb házassága megy tönkre, és ez neki már a harmadik lesz. Marsi Anikóval 2005-ben házasodtak össze, és a szerelmükből két gyönyörű gyermek is született, azonban most mégis úgy tűnik, hogy a kapcsolatuknak befellegzett.

Tavaly még nagy volt a szerelem

Marsi Anikó és az Exatlon Hungary showmanje tavaly decemberben még boldogan bújtak össze és csókolgatták egymást a Dancing with the Stars műsorában. Ugyanakkor Palik László pár nappal később már utazott is vissza a több ezer kilométerre fekvő Dominikára az Exatlon újabb évada miatt – írja a Bors.

Sokat dolgozott

Mivel Palik László már a harmadik éve utazik külföldre, távol a szerelmétől, ezért több kívülállóban is felmerült, hogy vajon a házasságuk kibír-e egy újabb féléves különlétet. Az egymástól való eltávolodást csak tetőzi, hogy Palik László a saját bevallása szerint kizárja a külvilágot, és csak az Exatlon műsorával foglalkozik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Évek óta ez megy

“Két és fél éve nem jöttem ki az Exatlon körforgásából” – mondta a Borsnak korábban Palik.

Nagy felelősséggel jár az Exatlon

“A stábnak és nekem az elmúlt öt hónapban nem volt szünnapunk, viszont állandóan sakkozunk az alvási időnkkel. De nincs is szükségünk szünnapra, mert ebből a „flow”-ból nem tudunk, és nem is akarunk kilépni menet közben. Ez olyan felelősséget ró ránk, amit mi vállaltunk. Ez nem panasz, mert most ez az életünk… Egyet tudok biztosan ígérni, június 7-től, majd ha az utolsó adás lemegy, és megkaptam az utolsó nézettségi adatokat, akkor záródik le az Exatlon harmadik szezonja a csapat számára” – magyarázta a műsorvezető.

Egyszer már szakítottak

Palikék egyébként már egyszer szakítottak egymással, amikor még össze sem házasodtak. Egy év után mondtak nemet egymásnak, azonban nem bírták sokáig egymás nélkül: kibékültek, és nem sokkal később összeházasodtak – írja a Blikk.

Kihűlt a kapcsolatuk

Mint kiderült, Palik László és felesége szétköltöztek egymástól, ugyanis az Exatlon műsorvezetője a magyarországi tartózkodása során nem Marsi Anikóhoz ment haza, hanem egy budai lakásba költözött. Az édesanya otthon maradt a két közös gyermekükkel, a 15 éves Vilmossal és a 11 éves Vincével.

Küzdöttek a szerelmükért

A Bors arról írt, hogy a távolság és a kihűlt házasság ellenére a páros igyekezett megoldani a problémáikat. Egy ideig keményen küzdöttek, hogy megmentsék a kapcsolatot: Anikó még a tévéképernyőkről is eltűnt, szabadságra ment, hogy ez idő alatt is tudja javítani a kapcsolatát Palikkal, de mindhiába.

Utánament Dominikára

A Bors szerint egy hónappal ezelőtt Marsi Anikó válási papírokkal a kezében repülőre ült, és elindult Dominikára, hogy végleg elbúcsúzzon a férjétől. Úgy tudni, a házaspár megpróbálja csendesen elintézni a válást, főleg azért, hogy a gyerekeiket minél jobban megóvják a megrázkódtatásoktól.

16 éve házasok

Marsi Anikó és Palik László 2005-ben házasodtak össze, kapcsolatukból pedig két gyermek is született, akiket a mai napig a legnagyobb egyetértésben nevelnek. Anikó a családja kedvéért még a tévés szerepléseiről is lemondott, egy ideig Siófokon éltek, majd leköltöztek Mallorcára. A hírességek még akkor is támogatták egymást, amikor 2018-ban visszahívta a TV2 a Tényekbe Anikót, és Palik kint maradt Dominikán. Egy ilyen hosszú házasságot, mint az övék persze nem könnyű megmenteni, bár egy párterapeuta segítségével még a legbonyolultabbnak tűnő problémákat is sikerülhet megoldaniuk. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Marsi Anikó és Palik László  – BPK-montázs