Hasznos információk Érdről, a főváros agglomerációjának legnépesebb, 70 ezres városáról

 
 

Érd időjárás előrejelzés

ÉRD Időjárása 
 
  
Érd látképe a Fundoklia-völgy pereméről

Érd közlekedése

Az agglomeráció legnépesebb városa közlekedés szempontjából kiemelkedik a többi Budapest környéki település közül. Elérhető az M0-ás, M6-os és az M7-es autópályákról, a 6-os és a 7-es főútról. Vonatközlekedése is kiváló, hiszen alig 20 perc alatt bejuthatunk a főváros valamelyik nagyobb pályaudvarára. Aki buszozna, annak is könnyű dolga van, mert a környező településekre és Budapest irányába is sok járat közül lehet választani.

 
 

Érd hasznos linkek

 
 

Megnézem a címlapot, látni akarom a sok hasznos dolgot Budapest környékén. Klikk ide!

Érd látnivalók

Érdi minaret: Az ország harmadik legnagyobb minaretje Pécs és Eger után Érden van.

Fundoklia-völgy: A furcsa hangzású völgyecskét Érd nyugati részén kell keresni. A nyolcvanas években nem sokon múlott, hogy nem a főváros szeméttelepe lett belőle, de megmentették és mára Érd egyik büszkesége lett.

Oroszlánok Érden: Az érdi Noel Tanya oroszlánjaival valami soha sincs rendben. A hatóságok nemrég elkoboztak két oroszlánt, majd csodák-csodája lett hét másik.

 
 

Érd vásárlás, reklámújság

Aki a shoppingolást szeretni, nem kell messzire mennie, hiszen a városban vagy a közelében szinte minden nagyobb szupermarketlánc megtalálható.

Spar reklámújság: A helyi Interparban sok akcióval találkozhatsz ma és holnap. A Spar akciósújságának friss kiadványát itt éred el.

Tesco reklámújság: Itt azt láthatod, hogy az érdi tescoban és a budaörsi tescoben mit vehetsz ma és holnap akciósan.

Auchan reklámújság: Nézd meg, hogy a két közeli Auchanban, Budaörsön és Törökbálinton mit kínálnak ma és holnap akciós áron.

Aldi reklámújság: Az Aldi is sok akcióval vár ma és holnap. Érden is van üzletük, nézd meg az aldi akciós újságban mit kapsz mostanában olcsón.

Lidl reklámújság: A Lidliben mindig találsz akciós friss terméket, nézd meg miért érdemes ma vagy holnap beugranod!

Pepco reklámújság: A Pepco ma és holnap szintén sok akcióval vár. A legközelebbi Pepcó Diósdon van, de a törökbálinti Auchanban és a budaörsi Auchanban, valamint a budaörsia tesconál is nyitottak üzletet.

 
 

Most megnézem a címlapot, látni akarom a sok fontos intót Budapest környékén. Klikk ide!

Érd étterem, cukrászda

Több cukrászda működik a városban, ezek közül kiemelkedik a Pataki cukrászda. Éttermek közül is lehet válogatni, igaz ezek között nincs kiemelkedő minőséget produkáló.

Érd oktatás, sport

Érdnek 70 ezer lakosa van, szinte minden városrészben több óvoda, bölcsőde és általános iskola működik. Több középiskola közül lehet választani. Van sportcsarnok, uszoda és rengeteg sportolási lehetőség.

Érd infrastruktúra

Érden bőven találni nem aszfaltozott mellékutcákat. Ezeken a településrészeken nyáron poros, ősszel sáros lesz az autód, babakocsit tolni pedig mindig nehézkes. A kábeltévé szolgáltatók közül a UPC, Digi és a Telekom működik, a központban ingyenes wifit lehet használni.

 
 

Ezeket a cikkeinket nagyon ajánljuk!

Megnézem a címlapot, látni akarom a sok érdekességet Budapest környékén. Klikk ide!