Nem tudott másképp elszámolni elvesztett szüzességével az a 15 éves érdi kamasz lány, aki 16 éves szerelmével egy rémmesét talált ki.  

A szerelmes fiú a rendőröknek azt állította, hogy Érden a barátnőjét fényes nappal egy fekete kocsiba tuszkolták elrabolták, megerőszakolták, majd a Néra utcán a sorsára hagyták.

„A kislányom románca négy napja kezdődött. Ez a fiú ötödikes kora óta ismeri a gyerekemet, egyszerűen odament az iskolai bizonyítványosztáson a kislányomhoz, megcsókolta, aztán onnantól egy pár lettek. És itt véget is ért a nagy szerelem, ugyanis a kislányom vallomása alapján akár börtönbe is csukhatják a srácot” – mondta a lány édesanyja a Blikknek.

Szülei kétségbeesve keresték lányukat

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, hétfőn az osztályfőnöke riasztotta az anyát, hogy a kislánya nem érkezett meg az üzletbe, ahol a nyári gyakorlatát tölti. Az édesanya a férjével tűvé tette a környéket, de sehol nem találták a gyermeküket. Délután végül az udvarló telefonált az anyának, hogy egy árokban talált rá a lányukra, akit ismeretlenek megerőszakoltak.

Amikor a szülők a helyszínre értek, a kislány maga elé meredve ült, arcán, könyökén horzsolások voltak, a nadrágja elszakadt. Egyetlen kérdésre sem tudott válaszolni, de később elmondta, hogy hátulról elkapták, egy kocsiba tuszkolták, majd egy raktárépületbe vitték, ahol kést szorítottak a nyakához, többször el is ájult.

„Legszívesebben ordítottam volna, széttépni azt az embert, aki ezt tette a kislányommal”– mondta az édesapa a Blikknek, de itt a történet újabb fordulatot vett.

Nem világos, hogy ki akarta a szeretkezést

Amikor a nyomozók is meghallgatták a fiatalokat, kiderült, szó sem volt rablásról, a kislány a fiúnál töltötte a napot, ahol egymáséi lettek. A tinilány utána még palacsintát is sütött a szerelmének, amit jóízűen megettek, majd többször is szerelmeskedtek. Ezután kitaláltak egy rémmesét, amivel felhívták a rendőrséget.

„A nyomozók most arra keresik a választ, történt-e erőszak” – mondta a lány édesanyja, majd hozzátette: a fiú szerint közös beleegyezéssel történt a szeretkezés, de a lányunk az első alkalommal nem akarta, tiltakozott, de hiába.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a két fiatal közösen találta ki az emberrablós történetet, hogy ne derüljön ki: együtt töltötték a napot. A lány megszaggatta a ruháját, a haját is összekócolta, sőt, a sérüléseit is együtt okozták. A nyomozók most a két fiatal vallomásában szereplő ellentmondásokat vizsgálják.

Kiemelt kép: illusztráció