Bő két évvel ezelőtt kerékpárral indult el otthonából egy 63 éves asszony. Gyöngyi boltba ment, ahová meg is érkezett, hazafelé tartva azonban ismeretlen okok miatt elindult egy másik irányba. Ekkor látták utoljára. A nő azóta nem adott életjelet magáról, senki sem tudja, hol lehet. A hatóságok a mai napig keresik őt.

Boltba indult kerékpárral

Bő két évvel ezelőtt, 2021. szeptember 4-én délelőtt kerékpárral indult el enyingi otthonából a 63 éves Gyöngyi. Annyi bizonyos: boltba tartott, ahová meg is érkezett, hazafelé tartva azonban – eddig ismeretlen ok miatt – befordult a Vas Gereben utcába, majd a városból Kabókapuszta irányába haladt tovább. Ekkor látták utoljára. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kitartóan keresik

Az asszony azóta nem adott életjelet magáról, senki sem tudja, hol lehet. A nő szerettei kitartóan bíznak abban, hogy egyszer majd viszontláthatják őt és a hatóságok is a mai napig keresik őt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ezt a ruhát viselte

Az asszony eltűnésekor sötét színű, combközépig érő, rövid ujjú, galléros ruhát, valamint kék hosszúszárú nadrágot viselt. Eltűnésekor egy lila színű, 26-os méretű, női vázas, városi típusú kerékpárral közlekedett, és volt 1 db kék, valamint 1 db piros színű bevásárló táska is nála.

Az eltűnt asszony

Így segíthet

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki az eltűnt személyt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Nyoma veszett

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy eltűnt a Máltai Szeretetszolgálat munkatársa. A férfi hazaindult, de útközben nyoma veszett, nem érkezett meg az otthonába. Lánya kétségbeesetten kereste, majd a rendőrség is bekapcsolódott a kutatásba. László mobiltelefonja még napokon át kicsöngött, sokáig mégsem találtak rá. 

Látták kifelé menni a városból

A férfi Pécsett, a Máltai Szeretetszolgálatnál dolgozott. „Vasárnap bezárták az épületet egy kolléganőjével, akit még elvitt autóval, egy fehér 1500-as Ladával Pécsen belül. Egy kamerafelvételen látható, hogy ezután kifelé ment a városból Pécsvárad felé, de oda már nem érkezett meg.

Megtalálták, de későn

Csütörtökön egy civil, eltűnteket kereső csoport a Facebookon jelentette be, hogy Lászlót megtalálták, de már későn. „Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a vasárnapi napon autóval Pécsen eltűnt (…) Lászlót egy volt laktanya területén megtalálták, életén azonban már nem lehetett segíteni” – írták.

Vizsgálják a körülményeket

„Halálának körülményeit a rendőrség vizsgálja. Minden segítőnknek köszönjük szépen munkájukat. Családjának őszinte részvétünket fejezzük ki” – tették hozzá. „A haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a Pécsi Rendőrkapitányság, amelynek részleteiről jogszabály engedélyének hiányában nem áll módunkban tájékoztatást adni” – tájékoztatta a Borsot a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítségre van szüksége

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: az eltűnt asszony. Fotó: rendőrség