Tóth Gabi néhány nappal ezelőtt az Instagram oldalára posztolt azzal kapcsolatosan, hogy minden külső behatást érzékel, ám minden támadás ellenére az utóbbi hetekben olyan magabiztosság lett úrrá rajta, hogy képes ezeken képes hamar túllendülni, ennek ellenére persze minden lát.

Minden bélyeget érzékel

A posztban azt írja: “Minden újabb bélyeget érzékelek… ezekről a támadásokról írtam bővebben.. pontosabban arról, hogy milyen hatással vannak ezek rám… hisz ember vagyok.. anya vagyok.. érző lélek vagyok.. veletek vagyok..fogadjátok sok szeretettel” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyére került az élete

Gabi a posztban kiemeltek részleteiről a csalad.hu-n vezetett blogjában mesél részletesen, ahol elmondja, mostanra a helyére került az élete, de kellettek a pofonok, fájdalmak és átsírt éjszakák ahhoz, hogy elfogadja: nem tud mindenkinek megfelelni.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Az elfogadás

“Persze ez az elfogadás nem ment egyik napról a másikra, és nem is volt zökkenőmentes. Ennek is megvoltak a fázisai, mint a gyászfolyamatnak általában. Azért hasonlítom ezt az érzést a gyászhoz, mert tulajdonképpen elvesztettem magamból egy darabot. Megingott a hitem, az önbizalmam, a többi emberbe vetett bizalmam, az egész addigi életemben tanult értékrendszer megdőlni látszott” – írta.

Barátok jöttek és mentek

Gabi a posztban arról is beszélt, hogy a barátok, menedzserek és segítők csak úgy jöttek-mentek életében, azonban sokan kizárólag anyagi érdekeknél vezérelve hitették el vele, hogy fontos. Azonban mint írja, mára eljutott arra a pontra, hogy megerősödött és fel meri vállalni önmagát, itt pedig azt is megemlítette, nagyon büszke rá, hogy az Eucharisztikus Kongresszus önkéntes hírnöke lehet.

Nincs érettségije

“És igen, nincs érettségi bizonyítványom, de remélem, hogy a Jóisten látja, hogy a szívem tiszta és igyekszem úgy élni az életem, hogy az példa lehessen azoknak az embereknek, akik szintén keresik az útjukat. Rengeteget olvasok, képzem, fejlesztem magam, hiszek az élethosszig tartó tanulásban, még akkor is, ha nincs róla papírom” – fejtette ki a csalad.hu-nak írt blogbejegyzésében.

Elfogadja mások véleményét

Az énekesnő továbbá arról is beszél a bejegyzésében, hogy elfogadja mások véleményét, illetve hitrendszerét, még annak ellenére is, ha nem ért egyet azokkal.

Senkit nem akar meggyőzni

“Nem akarok senkit meggyőzni arról, hogy abban higgyen, amiben én. Csak mutatni szeretnék egy utat, és ha valaki jönne velem ezen az úton, boldogan nyújtom a kezem” – zárta írását.

A pápa miséje előtt fog fellépni

Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt Tóth Gabi közösségi oldalán beszélt róla néhány nappal ezelőtt, hogy őt és a zenekarát érte az a megtiszteltetés, hogy fellépéhetnek Ferenc pápa szentmiséje előtt Magyarországon.

Szentmise a Hősök terén

Mint ismert a katolikus egyházfő szeptember 12-én Budapesten, a Hősök terén tart majd szentimést, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus keretein belül, ahová számos magyar híresség és politikus is ellátogat majd.

Beleálltak a kommentelők

Bár Gabi nagyon örül a megtisztelő felkérésnek, a kommentelők tetszését nem nyerte el a maradéktalanul, sokan csúnyán beleálltak az énekesnőbe. Volt, aki azt írta: “Nincs Magyarországnak egy elismert művésze sem akik méltók lehetnének erre a megtisztelő feladatra? Opera énekeseink hol vannak? Nem falú nap lesz ez a esemény. Szégyellje magát aki ezt kitalálta. Nem vagyunk még elég mélyen?”

Nem alkalmas?

Egy másik kommentelő pedig így fogalmazott: “Igyekszem nyilvánosan senkit nem bántani, de nem hiszem el, hogy Ő erre a legalkalmasabb személy.” Sőt sokan azt kifogásolták, hogy Gabi szinte tetőtől-talpig ki van tetoválva, a csalad.hu-n írt bejegyzésében az énekesnő talán pont erre reflektál. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Gabi – Forrás: TV2