Caramelék hamarosan összepakolják a holmijaikat és a budapesti belvárosból átköltöznek a agglomerációban lévő új családi házukba.

Nyáron kezdték felújítani

Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi februárban jelentette be, hogy elköltöznek Budapestről. Mint kiderült, Budapest agglomerációjában vettek családi házat, aminek a felújítását nyáron kezdték el. Az új otthonukat random találták, amikor már lemondtak arról, hogy egyáltalán lesz valaha kertes házuk, most pedig már alig várják a költözést. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúsztak a munkák

A házaspár rengeteget dolgozott azon, hogy a közös otthonuk a lehető legkorszerűbb legyen, ezért sok időt töltöttek a telken. Bár nyár végére már be akartak költözni, végül megcsúsztak a munkálatokkal, mert sok mindenen változtattak. Pár hónappal ezelőtt már úgy fogalmaztak, hogy annak is örülnek, ha még idén sikerül átbútorozniuk.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Utolsó takarítás

Úgy látszik, végre eljött az ő idejük és ez hamarosan meg is történik. Az édesanya az Instagram-sztorijában osztott meg egy videót, ahogy még egy utolsó nagytakarítást csináltak a jelenlegi lakásukban, hogy minden helyére kerüljön. Ezenkívül egy posztot is kirakott, amelyben elköszönt a régi otthonuktól.

10 évet laktak itt

„Utolsó napjainkat töltjük ebben a lakásban…. 20 éves voltam, amikor beköltöztünk és most majdnem 30 évesen kijelenthetem azt, hogy a 20-as éveimet itt töltöttem. Rengeteg csodás emlék és érzés köt ide! Köszönöm, hogy itt lehettünk” – írta Szilvi.

Van munka bőven

Caramel is beszélt korábban a költözés nehézségeiről. „Még sok a munka az új házzal, mondhatni, félidőben vagyunk, de szerencsére nem kell sietnünk, bár a feleségemmel mindketten nagyon várjuk, hogy beköltözhessünk.”

Caramel is dolgozik

„Erre remélhetőleg még idén sor kerül, de az az igazság, hogy mindig kitalálunk egy-egy kisebb vagy nagyobb változtatást, hogy tényleg minden olyan legyen az új házban, ahogy azt megálmodtuk. Most például a fűtés típusán változtattunk, ami nagy munka, de megéri. Amikor szükséges, én is beállok a felújításba, mert nem áll tőlem távol a kétkezi munka sem” – mesélte a Blikknek Caramel.

Jobb lesz a gyerekeknek

Hozzátette: „A családi házban nagyobb lesz a hely, ami a gyerekek szempontjából sem elhanyagolható, így most kiélvezzük a városi életet, miközben alig várjuk, hogy már az új otthonunkban hajthassuk álomra a fejünket”.

Így szerettek bele a házba

Korábban Caramel felesége így nyilatkozott a költözésről: „Imádok a belvárosban lakni, és ez mindig így marad! Már teljesen lemondtunk arról, hogy egyáltalán valaha lesz családi házunk… A férjem találta ezt a házat, csak spontán nézelődött. Elmentünk megnézni, és mindketten ugyanazt éreztük!”

Igazi otthon

„Amikor beléptünk, teljesen elfogott minket ez a megmagyarázhatatlan érzés, amikor azt érzed, hogy otthon vagy. Anno a mostani lakásunkat is ilyen váratlanul találtuk meg. Egyáltalán nem kerestük. Lehet, igaz a mondás, hogy a jó dolgok sokszor váratlanul érkeznek az ember életébe! De eszméletlenül félek a költözéstől és attól, hogy agglomerációban leszünk” – részletezte Szilvi. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Caramel