Brutális előzést hajtott végre egy autós Budapest egyik külvárosában. Az eszetlen sofőr olyan necces helyzetet teremtett az úton, hogy csak a szerencsén múlott, hogy az arra közlekedők karcolás nélkül megúszták a manővert.

Látogatószám rekordot döntött a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál szeptemberben! Köszönjük, hogy sok százezren olvastok minket! Hirdetőknek itt az ajánlatunk.

Bpiautósok.hu egyik olvasója rögzítette múlt hét pénteken, fedélzeti kamerával az alábbi videót, amelyen jól látható, hogy egy ezüstszínű Mazda6 sofőrje életveszélyes manővert mutat be a 17. kerületi Cinkotai úton, Budapesten.

Nemcsak a kamerás autót előzte meg vélhetően a megengedett sebességnél jóval nagyobb tempóval (a sebesség miatt a rendszám nem olvasható, pedig jó minőségű a felvétel), hanem az előtte haladó Renault Thaliát is. Pedig akkor már vészesen közeledett vele szemben egy Ford C-Max. Ha utóbbi sofőrje nem fékezett volna, akkor valószínűleg frontális karambol következett volna be, beláthatatlan következményekkel.

A felvétel annyira sokkoló, hogy szinte rossz érzése támad az embernek, ha csak megnézi a videót.

Kiemelt kép: BPIAUTOSOK.HU