Megtalálták annak a dorogi nőnek a holttestét, aki február elején tűnt el. S. Évát utoljára a Mária Valéria híd környékén látták Esztergomban, a maradványait Szentendrei-szigetnél sodorta ki a Duna.  

Holttestet sodort ki a Duna

Szabóné Berki Bianka rendőr százados, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a dorogimendence.hu megkeresésére elmondta, hogy 2023. március 18-án, szombaton délután fél 4 körül egy holttestet sodort ki a Duna a Szentendrei-sziget déli részénél, a Duna jobb partján, a szigetmonostori vízmű közelében. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Dorogi nő az áldozat

A beazonosítást követően kiderült, hogy annak az 57 éves dorogi nőnek a holttestét találták meg, aki februárban tűnt el Esztergomban. Az ügyben idegenkezűség nem mertült fel, ezért általános közigazgatási rendtartás kapcsán folyik a nyomozás.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Víztárolóba esett a kislány

A Budapestkörnyéke.hu tavaly decemberben írt arról, hogy borzalmas tragédia történt a Pest megyei Bagon. A település szélén Csintó Hotel víztárolójába esett egy 8 éves kislány, aki nem élte túl a tragédiát. Úgy tudni a gyermek a szüleivel érkezett Ukrajnából Magyarországra, a háború borzalmai elől menekültek, a hatóságok szállásolták el őket Bagon.

Borzalmas volt

A szörnyű tragédia részleteiről a Blikk számolt be, mint írják a szörnyűség néhány héttel korában történt, ám a hotelben élő többi menekült azóta sem tudta feldolgozni a történteket. Az egyik szemtanú a lap megkeresésére elmonda, borzalmas volt az egész, azóta sem tudják egyetlen perce sem elfelejteni, azt, ami történt. 

A kislány szülei már nincsenek ott

„A kislány szülei már nincsenek itt, elvitték őket egy másik szállásra. Belegondolni is borzalmas, milyen lehetett nekik végignézni, amikor a kicsit felhozták a vízaknából. Mi sem tudjuk elfelejteni valószínűleg sohasem.”

Imádták a kislányukat

„Rettentően sajnáljuk őket, a szívünk szakad meg a gyerekért és értük is. Imádták a kislányukat, lesték minden gondolatát. Ez egy borzalmas baleset volt, senki nem tehet semmiről. Többet nem merünk és nem is akarunk mondani, kérdezze a hotel bérlőjét vagy tulajdonosát! „– mondta el a lapnak egy, a hotelben élő asszony.

Bújócskáztak

A portál információi szerint a kislány a tragédia napján a többi kisgyerekkel bújócskázott. A hotel mögött húzódik egy hegy, a gyermek először annak az irányába indult, ám vélhetően meggondolta magát, visszafordult, és az udvarban található víztárolót szúrta ki magának. Leemelte a ciszterna műanyag tetejét, ami még egy kő is volt, ám azt minden bizonnyal nem is sejtette, hogy akna nagyon mély és tele van vízzel.

Mindenki keresni kezdte

Amikor feltűnt, hogy a kislány nincs meg, azonnal mindenki a keresésére indult. A gyerekek azt hitték, valahol a hegyen bújt el, ezért először ott kezdték el keresni, eredménytelenül.

A rendőrök találták meg

Végül a rendőrök fedezték fel a gyermek élettelen testét a víztárolóban. A lap úgy tudja, a borzasztó eseményeket kamera is rögzítette.

Ezt mondta a rendőrség

„A gyermek eltűnéséről 2022. október 9-én kora este érkezett bejelentés a rendőrségre. Kollégáim nem sokkal később megtalálták a 8 éves kislány holttestét egy gödöllői csárda udvarán lévő, vízzel telített ciszternában. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a Gödöllői Rendőrkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálja a történteket” – közölte a lap megkeresésére a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció