Borzalmas tragédia történt a Pest megyei Bagon. A település szélén Csintó Hotel víztárolójába esett egy 8 éves kislány, aki nem élte túl a tragédiát. Úgy tudni a gyermek a szüleivel érkezett Ukrajnából Magyarországra, a háború borzalmai elől menekültek, a hatóságok szállásolták el őket Bagon.

Borzalmas volt

A szörnyű tragédia részleteiről a Blikk számolt be, mint írják a szörnyűség néhány héttel ezelőtt történt, ám a hotelben élő többi menekült azóta sem tudta feldolgozni a történteket. Az egyik szemtanú a lap megkeresésére elmonda, borzalmas volt az egész, azóta sem tudják egyetlen perce sem elfelejteni, azt, ami történt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A kislány szülei már nincsenek ott

“A kislány szülei már nincsenek itt, elvitték őket egy másik szállásra. Belegondolni is borzalmas, milyen lehetett nekik végignézni, amikor a kicsit felhozták a vízaknából. Mi sem tudjuk elfelejteni valószínűleg sohasem.”

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Imádták a kislányukat

“Rettentően sajnáljuk őket, a szívünk szakad meg a gyerekért és értük is. Imádták a kislányukat, lesték minden gondolatát. Ez egy borzalmas baleset volt, senki nem tehet semmiről. Többet nem merünk és nem is akarunk mondani, kérdezze a hotel bérlőjét vagy tulajdonosát! “– mondta el a lapnak egy, a hotelben élő asszony.

Bújocskáztak

A portál információi szerint a kislány a tragédia napján a többi kisgyerekkel bújócskázott. A hotel mögött húzódik egy hegy, a gyermek először annak az irányába indult, ám vélhetően meggondolta magát, visszafordult, és az udvarban található víztárolót szúrta ki magának.

Bemászott a ciszternába

Leemelte a ciszterna műanyag tetejét, ami még egy kő is volt, ám azt minden bizonnyal nem is sejtette, hogy akna nagyon mély és tele van vízzel.

Mindenki keresni kezdte

Amikor feltűnt, hogy a kislány nincs meg, azonnal mindenki a keresésére indult. A gyerekek azt hitték, valahol a hegyen bújt el, ezért először ott kezdték el ekeresni, eredménytelenül.

A rendőrök találták meg

Végül a rendőrök fedezték fel a gyermek élettelen testét a víztárolóban. A lap úgy tudja, a borzasztó eseményeket kamera is rögzítette.

Ezt mondja a rendőrség

„A gyermek eltűnéséről 2022. október 9-én kora este érkezett bejelentés a rendőrségre. Kollégáim nem sokkal később megtalálták a 8 éves kislány holttestét egy gödöllői csárda udvarán lévő, vízzel telített ciszternában. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a Gödöllői Rendőrkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálja a történteket” – közölte a lap megkeresésére a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet

“A fiam teljesen összetört lelkileg” – a háború elől menekült annak a 16 éves lánynak a családja Magyarországra, akit a visegrádi kompkikötőnél sodort el a Duna

Kiemelt kép: Illusztráció