A Várkert Bazárban az Időmanó várja a gyerekeket kalandokkal. Zsámbékon a Sambucus Fesztivál, a Margitszigeten a Pálinka- és Borfesztivál, Etyeken a Piknisk és sajtmustra dübörög. Veterán bringások indulnak a Városligetből Gödöllőre. A MÜPÁban Dés László, a Zeneakadémián énekverseny gála, a Mex Rádióban Mex Comedy kínál szórakozást és tart még a DunakesziFeszt is!

Az Időmanó kalandjai a Várkert bazárban

Bíró Eszter családi, interaktív koncertje várja a gyerekeket, miközben a szülők egy izgalmas sétán vehet részt a Várkert Bazárban, ami éppen annyi ideig tart, mint a gyerekprogram!

Sambucus Fesztivál Zsámbékon

Egy elmélet szerint Zsámbék neve a latin Sambucus, vagyis a bodza szóból származik. 2017-től ennek tiszteletére összművészeti fesztivált szerveznek a településen: koncert, tánc, kézművesek várják vasárnap is a látogatókat.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Pálinka és bor a Gasztrosétányon

Pálinka és borfesztivál a Margitszigeten

A Margitszigeten javában tart a Pálinka és borfesztivál. Nem is indulhat az ősz jobban, mint Gasztro Sétányon, ahol most rengeteg neves Magyar borászat és pálinkafőzde kínálatából lehet válogatni.

Újra Etyeken: Etyeki Piknik light és sajtmustra

Etyeki piknik és sajtmustra

Etyek vibráló hangulata megigézi a látogatót minden évszakban. Az Etyeki piknik és sajtmustra most zöldebb, mint valaha, és csodás borélményekkel vár.

Veterán bringások korhű ruhákban Gödöllőre

Idén is korhű ruhában járják be a főváros néhány kerületét a 7. Veterán Kerékpártúra résztvevői. Az Alsórákosi Civil Egyesület és az Adler Sport Club szeptember 5-én újra megrendezi a Veterán Kerékpártúrát a városligeti Millenium Házától Gödöllőre, a Királyi Kastélyhoz. A veterán kerékpárokat II. világháború előtti cabriolet autók és magyar gyártású veterán motorkerékpárok is kísérik.

Oldtimerek és veterán bringások korhű ruhákban

Mex Comedy a Mex Rádióban

 A Mex Rádióban szeptember 5-én indul a Mex Comedy harmadik évada. A műsorban vendégek lesznek a Showder Klub, és a Stand Up Comedy Humortársulat sztárjai, Orosz Gyuritól Lorán Barnabás „Trabarnán” át Tóth Imre „Bruti” –ig. Állandó vendég „Dimitrij”, akiről sokat nem lehet tudni, kilétét a műsor indulása óta homály fedi.

Humor felsőfokon

Dés László a MÜPÁban

A nagy Dés-slágerek: Nagy utazás, Vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, A zene az kell, Legyen úgy!, Mi vagyunk a grund! mind elhangzanak a Nők Lapja és a MÜPA által szervezett koncerten. De természetesen elhangzik néhány szám Éjféli járat című legutóbbi lemezéről is. Dés László vendégei ezúttal színművészek: Básti Juli és Nagy Ervin.

Nemzetközi Énekverseny gála a Zeneakadémián

A IV. Marton Éva Nemzetközi Énekverseny gálaestjére kerül sor a Zeneakadémia Dísztermében vasárnap este.

DunakesziFeszten Magna Cum Laude koncert

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: biroeszter.hu