Amint arról többször is beszámoltunk, régóta áll a bál a Zámbó családban Jimmy életéről készült sorozat miatt. Bár hónapokkal ezelőtt debütált az RTL streamingszolgáltatásán, az elmúlt hetekben a főcsatornán is látható volt. A Zámbó testvérek egyértelműen Jimmy özvegyét teszik felelőssé azért, hogy szerintük egy lejárató sorozat készült az énekesről.

Edit asszony is kiborult

A Király című sorozaton először a Zámbó testvérek borultak ki. Majd Edit asszony is megszólalt az ügyben. „Sajnos ez valóban egy lejárató film lett, én nem ezt a forgatókönyvet írtam alá. Már több ügyvédnek is megmutattam, le akartam állítani, de sajnos azzal, hogy kiírták az elejére, hogy igazságok és hazugságok, nem tudnak vele mit kezdeni. Én is fel vagyok háborodva” – írta Edit asszony.

A családi házban forgattak

Pedig az özvegy még a csepeli családi házat is a stáb rendelkezésére bocsájtotta, több jelenetet is abban a házban forgattak, ahol Jimmy fejbe lőtte magát. A sorozat vetítése után pedig azt mondta, mindössze két részt látott belőle, utána hetekig nyugtatókon élt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Pénzt kaptak az RTL-től

Edit asszony nyilatkozata után az RTL közleményt adott ki. Azt írták, hogy „az örökösök a forgatókönyvet megismerték és elfogadták. Díjazást kaptak. A szerződés további rendelkezései, így többek között a díjazás mértéke üzleti titok részét képezi”.

Háborognak a testvérek

Itt még nem ért véget a sárdobálás, a legidősebb Zámbó testvér, Tihamér úgy gondolja, mindössze egy igaz mondata van a sorozatnak. Az, hogy már az elején feltüntették, hogy hazugságokon alapul. Felháborítónak tartom, ahogy megalázzák a családot, legfőképpen szegény édesanyámat, akit teljesen hamisan ábrázoltak. Ő mindig is egy gyönyörű úrinő volt, ezzel szemben egy csirkelábat szopogató, piás, dohányos proli boszorkának állították be!– dühöngött Zámbó Tihamér.

Editet hibáztatják

Igaz, Tihamér, mindössze egy részt látott a filmből, ennek ellenére azt állítja, „visszataszító, undorító a sorozat, szégyent hoztak a családra, úgyhogy nem is vagyok hajlandó több szót fecsérelni minderre. Csak azt sajnálom, hogy Edit belement ebbe a hülyeségbe, és hozzájárult a forgatáshoz. Nem tudom, mi célja volt ezzel, de csak gratulálni tudok neki is. Ő a legnagyobb ludas ebben az egészben, hogy még a lakását is odaadta, hogy ott forgassanak. Ez a sorozat az Edit szégyene!” 

„Belekóstoltak az édesanyjába”

„Velem gyűlik meg a baja annak, aki bekóstolja az édesanyámat! Nem tudom, mi értelme van a nyilvános üzengetésnek. Igazából Tihit sem értem, hogy hogy meri az édesanyámat rágalmazni, felelősségre vonni egy fikciós sorozat miatt. Persze nem lehet mindenkinek megfelelni, és igen, számomra is vannak furcsaságok” – ezt már Zámbó Adrián mondta.

Vannak furcsaságok

Jimmy legkisebb fia szerint „A Királyban vannak furcsaságok, olyanok, amik nem, vagy nem teljesen fedik a valóságot, de attól még nem kellene lejárató kampányt indítani anyu ellen!” – kelt ki magából a story.hu-nak, majd hozzátette: eddig alapjáraton nem volt rossz kapcsolata az édesapja testvérével.

10 részes sorozat

Az RTL Zámbó Jimmy életéről készített egy tízrészes sorozatot. Az életrajzi ihletésű széria az énekes legenda felemelkedését mutatja be, amely bővelkedett konfliktusokban. Míg a történet legkevésbé sem fest idealizált képet a sztárról, visszarepít az időben és szól arról is, hogy a rendszerváltás milyen hatással volt a magyar zenésztársadalomra.

Népszerű színészek

Zámbó Jimmy különböző életszakaszait két kiváló színész alakítja: Nagy Ervin a már befutott, népszerű, míg Olasz Renátó az énekes fiatalkori, útkereső énjét formálja meg. Ahogy feleségét Zámbó Editet is két nagyszerű színésznő Schell Judit és Staub Viktória alakítja. 

Eladó a csepeli ház

Ahogyan arról beszámoltunk, 130 millió forintért eladó Zámbó Jimmy csepeli otthona. Ez az a ház, ahol 2001 január 2-án eldördült a végzetes lövés. A csepeli ingatlanban, a Király halála után özvegye és két fia élt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Minden érintetlen

A csepeli ház hirdetésében szereplő fotókon látszik, hogy az énekes halála óta nem sok minden változott. A falakon még mindig ott vannak Jimmy aranylemezei, a bútorok is ugyanazok. Az ereklyék azonban nem eladók, azt a család viszi magával.

Ebben a házban élt Zámbó Jimmy

Fotó: BPK

Adósság terheli

Az ingaltan földhivatali dokumentuma szerint a legendás énekes otthona már 23 éve felesége, Edit és fiaik, Adrián és Szebasztián tulajdonában van, ám csak az asszony és Adrián él a medencés, 300 négyzetméteres házban. Az ingatlant kisebb adósság terheli adótartozás miatt, ennek összege 1 millió 314 ezer forint és ennek járulékai.

Végrehajtást rendeltek el

Már 2013-ban is 6,5 millió forintos tartozás és járulékai miatt végrehajtást rendeltek el a Jimmy-villa terhére és 2019 nyarán árverést is hirdettek rá. Ezt később törölték, ami azt jelzi, hogy kifizették a tartozást.

Miért adják el?

Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián, az eladással kapcsolatban azt mondta, hogy nem anyagi gondjaik miatt válnak meg a legendás ingaltantól. „Nincsen ennek semmilyen financiális oka, egyszerűen már nem praktikus, már inkább egyfajta teher mint áldás”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: BPK montázs