Egy család tagjai éppen a hinták között sétálgattak, amikor egyszer csak az anyuka fejét eltalálta valami. Kiderült, hogy egy telefon volt az. Mentőt kellett hívni hozzá, a kórházban pedig össze kellett varrni a sebét.

Váratlan dolog történt

Sokkoló eset történt az Esztergom-közeli Párkányban, a Hagyományos Simon-Júda napi vásáron. Egy család sokáig jól érezte magát a forgatagban, közelről is megnézték a pörgő-forgó körhintákat, akkor azonban borzasztó dolog történt. Miközben sétálgattak, az asszony fejét eltalálta valami. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ütést érzett a fején

 „A párom és a kislányunk a vásárban készültek hintázni, de még az egyik ismerőst meg akarták keresni. El is indultak lefelé és a nagy nézelődésben baleset érte őket. Épp az egyik óriási búcsús játék mellett mentek el, amikor a párom egy ütést érzett a fején. Nagyon megijedt, hirtelen azt sem tudta, mi történt vele” – mesélte a szerencsétlenül járt asszony férje.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kórházba szállították

A családfő elmondása szerint egy idegen arra volt kíváncsi, hogy nem-e tört be a párom feje, ugyanis látták, amint ráesik egy mobiltelefon. Először nem is gondolták, hogy nagy a baj, aztán az asszony fejéből elkezdett dőlni a vér. Hívták a mentőket, és végül kórházba szállították a nőt, ugyanis össze kellett varrni a fejét. 

Hat centis vágás

„Amikor megjött a mentő, közölték, hogy össze kell varrni a fejét, mivel 6 centis vágás van rajta. Én keresni kezdtem a telefon tulajdonosát, de aki ismerte, azt mondta, hogy gyorsan elszaladt a helyszínről. Jó lett volna megkérdezni tőle, hogy mi történt. Lehet, hogy véletlen volt, de az is elképzelhető, hogy élőzték magukat a TikTokra” – mondta a férfi a Borsnak.

Nem tettek feljelentést

„Nem tettünk feljelentést, mert a párom nem szerette volna. A hintások azt mondták, hogy szabály van rá, hogy nem szabad semmit se felvinni a gépekre, de ők nem tehetnek semmit, hiszen nem nézhetnek át mindenkit” – tette hozzá. 

Nánásiék sem vihették fel a kamerát

A lap emlékeztet arra, hogy Ördög Nóra és Nánási Pál Észak felé Fjordulunk című útinaplójában is volt arról szó, hogy a koppenhágai vidámparkban nem szabad felvinni a hintákra kamerát, amit jeleznek is piktogrammal. Pontosan amiatt, nehogy valakinek a fejére essen.  

Hintabaleset

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy szörnyű hintabaleset történt Dunakeszin, a gyermeknapi rendezvényen. A szemtanúk a Facebookon azt írták: „Kiszakadt a kereke és majdnem ki is estek belőle. A kiszakadó kereke miatt azonnal megszorult, és sok gyerek felnőtt lefejelte a vas keretet, ami tartja a személyeket benne”. 

Többen megsérültek

„Borzasztó volt látni a vérző fejű, orrú gyerekeket…egy anyukának patakokban ömlött a fejéből a vér. Az egyetlen szerencséjük, hogy a kiszakadt sín nem szúrta át a szerelvényt és a hullámvasút mielőtt lefordult volna a pályáról csodával határos módon visszadőlt! Pont a szemünk előtt történt” – írta egy másik hozzászóló.

Fejsérülést szenvedett egy gyerek

Az egyik Dunakeszin élő anyuka 3 gyermekével volt kint a rendezvényen. Az ő gyermekei is a hullámvasúton ültek, amikor a baleset történt. Azt írta, hogy az egyik gyermeke fejsérülést szenvedett, felszakadt a szemöldöke és az orrából folyt a vér. A rendezvényről azonnal a sürgősségire mentek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció