Egy sülysápi férfi korábban elvesztett jobb lábát próbálta helyettesíteni a járást segítő eszközzel vezetésnél, mi több, baleset is okozott. A rendőrök szabálysértési eljárást indítottak.

Nem mindennapi látvány

Monori helyszínelők érkeztek 2022. június 8-án reggel egy Ecseren történt személyi sérüléssel járó balesethez, nem mindennapi látvánnyal találták szemben magukat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kék járóbot

A kocsiban lévő gázpedál egy kék járóbottal volt kitámasztva és rögzítve, mint kiderült a 71 éves sofőr korábban elvesztette a jobb lábát, ezért így oldotta meg a vezetéshez elengedhetetlenül szükséges pedál használatát, annak szakszerű átalakításról nem gondoskodott, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ez is érdekelhet:

Háborús helyzetben nem is furcsa, ne lepődj meg, ha holnap katonai menetoszlopot látsz a közutakon

Ez volt az:

Fotó: police.hu

Balesetet okozott

Az idős férfi gépkocsijával szabálytalan előzése miatt ütközött neki egy vele azonos irányba haladó, balra kanyarodni szándékozó autónak. A férfi egyik utasa egy 6 éves gyermek a baleset következtében könnyű fejsérülést szenvedett, a mentősök megfigyelésre kórházba vitték.

Döbbenetes megoldás:

Fotó: police.hu

Ilyet még a rendőrök sem láttak:

Fotó: police.hu

Eljárás indult

A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 71 éves sülysápi férfival szemben a járművezetés feltételeinek hiánya, valamint a szabálytalan előzés során okozott személyi sérüléssel járó közlekedési baleset okozása miatt szabálysértési eljárást indított. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció