A Budapest történelmi múltjait végigkísérő centrumlokalizációtól kezdve a Duna kanyargó csodáján át a Budai-hegység kiváló panorámát nyújtó mámoráig, rendkívül változatos paletta emeli a fellegekbe a budapesti ingatlanpiac legkényelmesebb házainak tarifáit.

Akár a csillogó városközpont tágas apartmanjait, akár a kerttel, medencével és szaunával felszerelt lakhelyeket priorizálja a békés Budai-hegyek lábainál, a startlak.hu segít megtalálni budapesti álomotthonát. Nézzünk meg együtt néhány érdekes gyöngyszemet a kínálatból!

Tildy palota – 5,6 milliárd forint

Kiemelt belvárosi elhelyezkedéssel, a 2002-ben a világörökség részévé nyilvánított Andrássy út látványos neoreneszánsz kastélyokkal és gyönyörű házakkal díszített forgatagában, a Kodály körönd közvetlen környezetében egy négy luxuslakást magába foglaló, a legapróbb részletekig tökéletesen kivitelezett, csúcstechnológiával felszerelt, finom ízléssel berendezett rezidencia. A ház eredetileg Feszty Adolf építész tervei szerint épült 1881 és 1883 között, a tulajdonosi kört gazdagították nemesi családok, hercegek, és ezen előkelő vonulat arisztokratikus tagjai között tudhatja magát Magyarország egykori miniszterelnöke, Tildy Zoltán is, ugyanis 1945 és 1946 között ideiglenes kormányfői erődítménnyé tették az épületet. Ez az ingatlan nem csupán egy luxusház, hanem egy tökéletes ötletek alapján kifogástalanul kivitelezett önmegvalósítás – nyugodtan állíthatjuk, hogy a szív teljessége. A palota, mint már említettük, négy, egyenként 400 négyzetméter alapterületű luxusapartmant fog össze, lakásonként hatalmas nappalival és ebédlővel, öt hálószobával, hálónként saját fürdőszobás és gardróbos kivitelezéssel, fergeteges pompával, amely kényezteti tulajdonosát, illetve teljességgel illeszkedik egy felsőkategóriás életmódhoz. Az alagsori részleget spa szekció és egy professzionálisan konstruált borospince is gazdagítja, továbbá a fényűzés részeként lakásonként két autóbeálló is az alapcsomag részét képezi. Az épület belső parkját a hagyományos angol stílusú kert tájművészet modellje alapján rekonstruálták, a szökőkúttal, a lugassal és a padokkal ideálisan megteremtették az alkotói egyensúlyt a természetbe való bezavarás és a zavartalan temperamentum között. A négy lakásból három azonnal bérlőre talált, egyik egy prominens nagykövetség személyében.

Szépvölgyben elhelyezkedő luxus villa – 3 milliárd forint

A 2016-ban épült, háromszintes, amerikai stílusú családi luxusvilla a második kerületi Szépvölgyben mesebeli látvánnyal fűszerezve kínál egy minden pompával és luxussal felszerelt álomotthont. A kiemelkedő minőség és fényűzés érzetét egy mindent elsöprő naturális ölelkezésben élhetjük át, ugyanis az ingatlan egy természetvédelmi övezet határán található, így a leendő tulajdonos egy igazán karakterisztikus, egyedülálló adottságokkal rendelkező, különleges unikumot tudhat majd magáénak. Az elegáns bejárat a hatalmas nappali és az étkezővel ellátott, teljesen felszerelt és kamrával is integrált konyha felé nyílik. Ezen a szinten vendégszoba, gardrób és fürdőszoba is található. Az ízléses stílusú lépcső az első emeletre vezet bennünket, ahol három, saját fürdővel megvalósított hálószoba szolgálja a lakók totális komfortját. A szauna és a gőzfürdő ugyanezen az emeleten került kialakításra. A tetőtérben külön vendég részlegként két további hálószoba lakozik, természetesen mindegyik saját fürdőszobával és öltözőfülkével, továbbá közös helyiségként egy nappali térrel. Ezen a szinten kapott helyet a gépészeti elemeket tartalmazó szekció. A szintek között lifttel és lépcsővel is közlekedhetünk. Légi hőszivattyús rendszerrel adaptált gázkazán, padlófűtés, napelemek, napkollektoros mennyezeti hűtő-fűtő és légcserélő rendszer táplálja az ingatlan fűtési és hűtési mechanizmusát. A további luxustermékként szereplő központi porszívó, a felügyeleti szisztémával ellátott házvezérlő rendszer, az elektromos redőnyök és az automatizált öntözőrendszer tovább cizellálják a már önmagában is maradéktalan biztonságot és kényelmet.

Duna-parton saját kikötővel rendelkező luxusvilla – 2,5 milliárd forint

Inkább az a típus, aki egy Duna-parti, saját kikötővel rendelkező, végtelenül impozáns luxuslakosztályra vágyik? Önnek is van megoldásunk. Nem kell tartania a mostanság oly sokszor sújtó árvíz kockázatától, mert az építők kifejezetten figyeltek a biztonságra, és a harmadik kerület egy csendes, forgalommentes, özönvíz által nem veszélyeztetett területére konstruálták a három szinttel rendelkező, 1200 négyzetméter területű luxusobjektumot. Egyedi terv, tágas terek, hatalmas üvegfelületek, egyedülálló panoráma, prémiumminőségű, felsőkategóriás beépített anyagok. Mi kell még? Higgye el, nem csalódik!

Ez a cikk kiemelt szponzorált tartalom, mert minden cikkoldalunkról elérhető! Garantáltan 1 millió olvasó fog vele találkozni! Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb portálján, amely már Magyarország 15. legolvasottabb hírportálja, akkor kattintson ide! Áraink tetszeni fognak, ráadásul tényleg 1 millió olvasót garantálunk a pr-cikkek kiemelésének.