A hideg beköszönte előtt még sok tetőablak cserét próbálunk gyorsan elvégezni, ezért nincs idő hosszasan keresgélni, hogy milyen cégre tegyük le a voksot. Megmutatjuk, hogy miért volt érdemes a Roto tetőablak mellett dönteni. Mi nem bántuk meg.

A tetőablakok sokféle formában és kivitelben készülnek és alapjában véve csak a pénztárcánk szab határt a lehetőségeknek. Most azonban az állami támogatások segítségével kicsit hosszabb a takaró és van hová nyújtózkodni, ezért akár olyan luxus változat is szóba jöhet, mint a motoros Roto tetőablak. Megmutatjuk, miért érdemes mérlegelni ezt a választást és kihasználni az állami támogatás nyújtotta lehetőségeket.

Kép1: Az állami támogatások kihasználásával a Roto csúcsminőségű tetőablaka is belefér a felújításba.

Ha a tetőablak kényelmetlenségeiről beszélünk, akkor elsősorban a bukó nyílásra gondolunk. Ha nem megfelelő helyre történik a tetőablak beépítése, akkor folyamatos balesetveszélyt jelenthet a lefejelése. Ezt orvosolják a Roto tetőablak új generációi, amik vagy a felső harmadban nyílnak, ezáltal a beltérbe nyíló rész jóval kisebb, vagy pedig teljes egészében a tetősíkon kívülre.

kényelmet tovább fokozza a motoros ablaknyitás lehetősége, ami a Roto tetőablakok esetében majdnem minden terméknél elérhető. Itt a keretbe épített, teljesen láthatatlan motor biztosítja az ablak nyitását, amit gombbal, vagy távirányítóval működtethetünk. Arra is van lehetőség, hogy egy app segítségével, az okosház rendszerbe integrálva történjen az ablak nyitása.

Gyerekszobába tökéletes

motoros tetőablak a gyerekszobába is tökéletes, mert az applikációs irányítással az ablakot csak a szülők nyithatják és zárhatják. Ezzel garantáltan elegendő fény jut a gyerekszobába, de a kalandor gyerkőcöknek nincs lehetősége a tetőre kijutni és veszélybe kerülni.

Kép2: A Roto motoros tetőablak a gyerekszobába is tökéletesen biztonságos megoldást nyújt.

Elérhetetlen helyeken is nyitható ablak

A motoros Roto tetőablak arra is remek lehetőséget biztosít, hogy elérhetetlen helyekre is nyitható ablakot építsünk be és gondoskodjunk a tetőtér megfelelő szellőztetéséről. Ez a tetőtér nagymértékű felmelegedése miatt sokat segíthet a nyári időszakban.

A tetőablakra szerelhető motoros redők segítségével tökéletesen szabályozható a bejutó fény mennyisége, ami szintén hozzájárul a tetőtéri lakás hűtéséhez. Ha a Roto tetőablakot motoros ablaknyitással és redőnnyel választjuk, rendkívül hatékony és kényelmes megoldást kapunk.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb portálján, amely már Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja, akkor kattintson ide! Áraink tetszeni fognak, ráadásul még 1 millió olvasót is tudunk garantálni a pr-cikkek kiemelésének.