Egy szobafestő megölte a vele egy telken élő szomszédját Polgárdiban. A 71 éves történelemtanárnőt agyonverte, majd holttestét egy zsákba dugta és a telken lévő garázsba rejtette a gyilkos. A szomszéd házban lévő unokaöccse kezdte keresni az áldozatot, miután nem érte őt el.

Holttestet találtak

Amint arról korábban beszámoltunk, szombat este egy 71 éves asszony holttestét találta meg a rendőrség Polgárdiban, a nő otthonának garázsában. Azáldozat korábban a település iskolájában tanított és mindenki nagyon szerette.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tudták elérni telefonon

A rokon kétségbeesetten hívta az asszony egyik barátnőjét, hogy nem találja az idős asszonyt. Az ismerősök átfésülték a környéket, de az eltűnt telefonja ki volt kapcsolva, majd amikor az udvaron a vérnyomokat meglátták, tudták, hogy baj történhetett.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Keresőkutya találta meg

A holttestet egy keresőkutya találta meg szombaton késő este. A gyilkos valószínűleg az áldozat pénzét akarta megszerezni.

A szomszédja ölhette meg

A rendőrök elfogták az áldozat 47 éves szomszédját, majd a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és fogdába szállították.

Szemetet hordott rá

A szobafestő egy hónapja költözött a nyugdíjas tanárnő mellé, akivel vélhetően pénze miatt végzett. A holttestet eldugta a garázsban, majd szemetet hordott rá. A nőt testvére és a barátnői kezdték el keresni. Az áldozatot végül egy nyomkövető kutya találta meg. 

Mindenkit megrázott a halála

„Mindenkit megrázott a halála. Tanárnő volt, és mindenki szerette. Engem is tanított 4 évig… Mindenkit lesújtott a hír” – mondta a Tényeknek egy férfi, aki a tragédia előtti napon találkozott a tanárnővel a boltban.

Nem tudja feldolgozni

„Ezt nem tudom feldolgozni, nem is lehet” – mondta egy asszony, aki közeli barátságban volta meggyilkolt tanárnővel. „Mi barátságban voltunk, együtt jártunk színházba, amíg az erőnk engedte.”  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt az eset

Kiemelt kép: illusztráció