Ha  romantikus esti sétára vágyik, vagy kiéhezett egy jó kis koncertre, esetleg szívesen menne vásárra a Duna partjára, a hét végén pompásnak ígérkező programok várják Budapesten és környékén. Nézzük!

Palotajátékok Visegrádon

Július 9-11. között rendezik meg a következő Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokat. Három napon látványos lovagi tornák, pompás királyi menet és esti fáklyás felvonulás, vásár, koncertek és királyi borudvar várja az idelátogatókat, megidézve azt az utánozhatatlan középkori hangulatot, melynek egyik hiteles helyszíne Visegrád.

Királyi programok minden korosztálynak

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Három napon át tart a történelmi fesztivál

A vár különböző helyszínein más-más királyi programok várják az érdeklődőket péntektől vasárnapig. A részleteket a www.palotajatekok.hu oldalon találják, a napijegyek áraival, a kezdési időpontokkal és a belépési feltételekkel együtt.

Esti séta Vácon, fáklyafényben

Fedezzük fel Vác titkos szegleteit, varázslatos utcácskáit, eldugott sikátorait romantikus fáklyafényben! A résztvevők nem egy klasszikus városnéző sétán vesznek részt, hanem különleges történeteket hallgatva gyönyörködhetnek a város esti fényeiben. A fáklyás séta időpontja: július 9. péntek este 20.30 Előzetes regisztráció: [email protected] vagy telefonon: 20-519-2742, a séta díja 2700 Ft/fő, 10 éves korig ingyenes

Nyári romantika a Duna partján

Ocho Macho koncert Sóskúton

Ocho Macho zenekar meghatározó és egyben hiánypótló szerepet tölt be a hazai zenei szcénában. A szombathelyi gyökerekkel rendelkező „nyolc macsó” az ország első számú hangulatfelelőse, a fesztivál- és klubélet megkerülhetetlen, állandó szereplője; a városi rendezvények népszerű fellépője. A koncert Sóskút határában, a Karavella szabadtéri színpadon kerül színre, szombaton, július 10-én 20.30-kor. Jegyek elővételben 2500 Ft-ért, a helyszínen 3500 Ft-ért vásárolhatók. Bővebb info: www.karavella.hu

Szabadtéren a nyolc macsó

Képzelt riport szimfonikus koncert

A Budai Szabadtéri Színház Csillebércen várja a szórakozni vágyókat, e hét szombat este 20 órakor egy szuperkoncerttel: Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról. Jegyvásárlás itt.

“A Nyár Zamata” irodalmi termelői vásár

A Rozmaring Kertvendéglő és Étterem élményközpontú „Termelői vásár” rendezvénysorozatának következő állomása, A Nyár Zamata – irodalmi vásár.
Kézművesek és termelők sora mellett színművészek által előadott nyári tematikájú versek, költemények és sok más tematikus élmény várja a vásárra látogatókat vasárnap, július 10-én 10 órától a Rozmaring Kertvendéglőben. Cím: 1036 Slachta Margit rakpart (Tímár utca hévmegállónál, a Duna partján), parkolni a kertvendéglő előtti parkolóban lehet. Bővebben: [email protected]

Költemények testnek és léleknek

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: https://www.facebook.com/visegradipalotajatekok