A faliképek mindig is otthonunk részei voltak, de mára a klasszikus festmények közé beférkőztek a modern világ képviselői is. Mindkettőnek a falon van a helye, mégis mennyire különbözőek.

A Bögreguru kínálatában számos egyedi falikép érhető el, melyek célja a szerelem, a szeretet, a barátság és az otthonosság érzésének közvetítése.

Egyedi falikép különféle célokra

Mivel tényleg egyéni ötletek alapján készülnek, különböző arculattal rendelkeznek:

  • Kifejezhetjük összetartozásunkat, elég egy családi fotómontázsra gondolnunk. Amennyiszer csak rápillantunk, mindig mosoly ül majd az arcunkra. Munkahelyünk csapatépítő tréningjén készült fotókkal a kollektíva egységességét sugározhatjuk.
  • Benne van a nevében: egyedi. Ezzel nem járhatunk úgy, mint egy frissen vásárolt ruhával, ami szembejön az utcán. Ebből garantáltan csak annyi példány létezik, amennyit szeretnénk.
  • Emléknek sem utolsó. A házasságkötés pillanata, egy gyermek világrajövetele vagy a családi nyaralás legviccesebb jelenetei mind faliképpé varázsolhatók. Így számtalanszor újraélhetjük életünk meghatározó eseményeit. 

Milyen típusok közül válogathatunk?

A legtöbb igény kielégítéséhez a Bögregurunál az alábbi megoldások közül választhatunk:

  • Fotókollázs: összeválogathatjuk kedvenc képeinket egy nyaralásról vagy egy családi eseményről.
  • Falikép: szerkesztését mi magunk végezhetjük el. Így biztos olyan lesz, amilyet megálmodtunk.
  • Csillagtérképpel ellátott falikép: az éjszakai égbolt látványa gyerekkorunk óta nyugtató hatással van ránk. Tökéletes harmóniát áraszt, ha saját készítésű fotónkat ezzel egészítjük ki.

Az egyedi falikép felépítése, elkészítésének menete

Az egyedi falikép két részből áll: a prémium minőségnek megfelelő fotónyomatból és a képkeretből. A keret kétféle színben és méretben érhető el, így megtalálhatjuk a számunkra „testhezálló” változatot. A kép és a keret együtt a modern technológiának köszönhetően nagyon sokáig szolgálja majd új „gazdáját”.

A szerkesztés feladata a miénk, a többi a Bögregurué. A fotó kiváló minőségben kerül nyomtatásra, így még nagyobb élményt nyújt. A hibátlan eredmény céljából érdemes a lehető legnagyobb felbontású képet beszereznünk. A feltöltést követően még egy utolsó pillantást tudunk vetni a szerkesztett képünkre. Erre az „előnézet” gomb szolgál. Ezután jöhet a nyomtatás, a keretezés, majd a nagy gondossággal elvégzett csomagolás. Rövid szállítási határidőre számíthatunk, 2-3 munkanap és már “landol” is nálunk a küldemény.

További pozitívum, hogy az egyedi faliképek ár-érték aránya ennél jobb talán nem is lehetne. Megfizethető áron tökéletes „kincshez”, ajándékhoz juthatunk. 

Bónusz javaslatként még egy remek ötletet lehet kiemelni. Otthonunkban kinevezhetünk egy kis sarokban, vagy akár a nappali mutatósabb szegletében is egy “faliképrészleget”. Nem kell egyszerre, apránként is megvalósíthatjuk. 

Egy problémát azonban érdemes szem előtt tartani. Ha belejövünk, minden bizonnyal hamarosan elfogy a falfelület.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: bogreguru.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.