A Kongresszusi Központban Falusi Mariann, az AJMK-ban Tátrai Eszter és zenekara, a Muzikum klubban Grabovszki és Hűvös ad koncertet. Nyílt próba lesz a Márai Sándor Művelődési Házban Felhőkakukkvár címmel. A Jókai Anna Szalonban nőművészek beszélgetésének lehetünk szem- és fültanúi, a Várkert Bazárban különleges irodalmi kalandozásnak részesei: “Egy nő több, mint csak asszony”.

Falusi Mariann koncertje a Kongresszusi Központban

A ShowTime Budapest kft bemutatja Falusi Mariann koncertjét Darabjaim címmel, péntek este a Kongresszusi Központ színpadán.

Meglepetés sztárvendégekkel!

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Barbra Streisand 80 – Ester ünnepi koncertje az AJMK-ban

Tátrai Eszter és zenekara koncertjén Barbra Streisand legnagyobb slágerei csendülnek fel az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban, melyek az amerikai jazz, musical és pop ikonikus dallamai is egyben. A zenekar tagjai: Dimitri Radukov: zongora, Horváth András: szintetizátor, Pozsonyi Tibor: dob, Vajda Tibor: basszusgitár, Vedres Joe: Gitár

Tátrai Eszter és zenekara

Grabovski a Muzikum klubban

Grabovski egy alternatív ihletésű pop-rock zenekar, vendég: Hűvös, egy alternatív pop/rockot játszó zenekar, akik jelenleg az első nagylemezükön dolgoznak. Zenéjüket meghatározza a 60-as évek szabadság érzete, péntek este a Muzikum Klubban hallhatjuk őket.

Szevasz tavasz!

Felhőkakukkvár – Nyílt próba a Márai Sándor Művelődési Házban

Hogyan készül egy színházi előadás? Milyen instrukciókat kapnak a szereplők? Hányszor kell elpróbálni egy-egy jelentet? Érdeklik a kulisszatitkok? Szeretettel várunk minden érdeklődőt a k2 Színház és a KV Társulat legújabb bemutatójának nyílt próbájára – hívnak a rendezők a Márai Sándor Művelődési Házba.

Pacifista komédia

A KV Társulat és a k2 Színház koprodukciója ezen pacifista komédiák felvetéseit veszi alapul. Mit tehet a kisember, ha a nagyemberek úgy döntenek, ideje fegyvert rántani? Abszurdba hajló szatíra készül sok humorral és nem kevés félelemmel, hogy az elmúlt kétezerötszáz évben az emberi természet mit sem változott.

Előre lányok! – beszélgetés nőművészekkel a Jókai Anna Szalonban

Nőművészet, festőnő, énekesnő, írónő… Milyen a női alkotók élete ma? Lehet-e külön kezelni a nőművészt és a férfit, vagy ugyanolyan alkotói pályák léteznek csak, függetlenül attól, hogy valaki férfi vagy nő? Ismerjünk meg közelebbről kortárs művészeket, gondolkodókat, és azt, hogyan vélekednek ők minderről! Vendégek: Gesztelyi Nagy Zsuzsanna, Pátkai Rozina, Szécsi Noémi, moderál: Szekeres Niki.

Előre, lányok, előre!

“Egy nő több, mint csak asszony” – a Várkert Bazárban

Időutazás, történelem, hőstettek, irodalom és végzetes sorsok: egy különleges irodalmi kalandozás!
Vendégek: Gyimesi Emese – történész, Szendrey Júlia kutató, Trokán Nóra színművész, Mohai Tamás színművész, Juhász Anna – irodalmár, a sorozat szerkesztője

Várkert Irodalom

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/falusimariannofficial